7. mai 2012

Onsdag til fredag

På onsdag var det utrolig varmt. På det meste, som jeg så viste det 33.4 grader i sola, og når det var tilnærmet lik vindstille, var det egentlig ikke mye man hadde lyst til å gjøre. Bortsett fra å nyte det fine været.
Etter å ha kjørt Jakop i barnehagen, tok jeg turen innom Torill, Melissa og Martin. Der ble det noen gode kopper med kaffe, før jeg gikk på shopping runde. Høres sikkert gøy ut, men det var ikke så mye jeg skulle ha. Vannautomat til kyllingene, kyllingfor og høre på priser på hønsenetting. Var også en tur oppe på Jysk for å få tak i ett kaffe` bord, 4 stoler og puter til stolene. Fikk også kjøpt noen små ute lykter som har solcelle panel. Jonas var ganske slapp av all varmen, men våknet til live utpå ettermiddagen. Jakop er jevnt over aktiv, men hadde hatt en liten slapp periode i barnehagen på formiddagen, men da det kom litt vind der kom han seg. Ellers brukte vi dagen til å nyte varmen og sola som vi har til 8-9 tiden på kvelden.

På torsdag etter at jeg hadde levert Jakop i barnehagen, kjørte jeg hjem for å gjøre rein leie bilen. Etter forrige uke med regn, og barn full i gjørme, sand og jord, var bilen ganske møkkete. Vet man ikke trenger å gjøre rein bilen før man leverer den, men det får være grenser på hvor møkkete den skal være. Da jeg var ferdig, var det tid for å kjøre ned til Statoil for å levere bilen. Da det var gjort, gikk jeg bort til verkstedet for å hente min bil. Visste den var ferdig for da jeg kjørte forbi på morgenen var bilen kjørt på utsiden.
Det var utrolig deilig å få den igjen. Bråkte litt mere enn den andre, men ellers helt topp. Jonas var veldig fornøyd da jeg hentet han, men reaksjonen til Jakop var best. Går egentlig ikke ann å beskrive, men skal forsøke. Han oppdaget meg ikke før jeg var inne i barnehagen, så jeg løftet han opp og viste han bilen. Han fikk kjempe store øyne, ett kjempe smil og ble helt stiv. Deretter begynte han å skjelve og sa helt stille: "Min bil nå. Kjøre min bil hjem." Da det var sagt slappet han helt av og var rask inn for å hente matboksen, og like rask ut igjen og bort til porten. Det var en ganske fornøyd gutt som satte seg i bilen.
På vei hjem kjørte vi innom BilXtra for å kjøpe en reim til dynamoen. Det var 4 å velge mellom, men tok den som passet best i følge dataen. Da Jon skulle skifte den når han kom fra jobb, oppdaget vi at den var for bred. Litt irriterende siden jeg hadde gledet meg til å bli kvitt kviningen på bilen. Ellers fikk Jon skiftet dekk på bilen. Det står nå piggfrie dekk, men det er lov å kjøre på. Nye sommerdekk kommer senere.

Fredag var jeg å kjøpte noen blomster og litt blomsterjord. Fikk begynt å grave opp bedet, men måtte gi meg halvveis siden ryggen gikk i streik. Da Jon kam hjem, og vi hadde spist, hjalp han meg med å grave opp resten, fylle på ny jord og plante blomstene. Det ble ganske fint, men skal ha litt flere blomster etterhvert. Jan Arve og Mariell kom utpå ettermiddagen, og Jan Arve stod for grillingen siden Jon var oppe hos Jan og fikset på bilen.
Caroline, Mariell og Jan Arve kjørte en tur, og kom hjem etter at Mariell var hentet. Jon kom hjem utpå kvelden en gang, mens vi andre hadde slappet av og kost oss.


Dette  var ett raskt overblikk over uka som har vært. Helga kommer senere, og så får vi se om jeg får blogget litt oftere denne uken.

BLOGGES

Ingen kommentarer: