24. mai 2012

Onsdag og rikshospitalet

Som sagt har Caroline meldt seg frivillig til å passe guttene mens jeg er i Oslo. Har ingen problem med det, for ho er utrolig flink med de, og stoler på at ho får gjort det ho skal. Etter det jeg skjønte på Jon da jeg snakket med han på kvelden, hadde det gått strålende. Jonas hadde sittet på med Line, både til å fra skolen. det var meningen at Caroline skulle hente han på mopeden, men hjelmen ha gjemt seg et sted, og ingen kan finne den. Den dukker nok opp. Håper vi finner den i kveld, så Jonas kan sitte på i morgen. Jakop var blitt blitt hentet av bussen som vanlig. Tenker på det Caroline går glipp av i det fine været, så jeg får litt dårlig samvittighet, samtidig som jeg blir enda mere stolt av henne.

Jeg stod opp før halv 8, og gikk ut for å lufte meg, ta en kopp kaffe og en røyk, før jeg tuslet inn på badet. Annsi skulle bli bli med meg inn på riksen. Taxien ble bestilt kvelden før så det var i orden. Først måtte lilleprinsesse i barnehagen, før vi satte kursen mot riksen. Store prinsesse var med, men var ikke helt i form, så ho var rolig til forandring.
I dag skulle jeg ikke ta røntgen først, så da ble det rett inn til legen. etter endel bøy og tøy i alle retninger, og noen i ganske unaturlige vinkler. Jeg måtte også vise hvordan jeg går. Han kom frem til ca 50 grader vridnings feil.
 Hvis jeg var villig til å gå igjennom en ny operasjon, selv etter det styre med betennelsen som var sist, ville han anbefale en operasjon på den andre foten også. Både på grunn av størrelsen få vridningen, og fordi jeg har merket en bedring i hoftene på den som har blitt fikset. Han skulle se om overlegen var enig, noe han regnet med, og jeg skulle få svar når de hadde bestemt seg.
Operasjonen blir antageligvis til høsten. Den svake "klikkingen" jeg har hørt i leggen, er det tynne benet som ikke har grodd i leggen. Det gjør ingenting at det er sånn. Skal de gjøre noe med den, må de inn med ett stort snitt bak på leggen. Så må de inn og skrape brusk, og kappe rent. Så må de inn å hente ben fra låret, og sette fast med en stål plate. Det gjør de ikke med mindre jeg har veldig vondt og har veldige plager, og det har jeg ikke. Merker bare det lille klikket, og kjennes litt skarpt ut hvis jeg dunker leggen.
Når det gjelder de 2 arrene som har vokst fast i leggen, er det ikke mye å gjøre. Hvis jeg føler meg psykisk eller kosmetisk hemmet av det, kan de prøve å gjøre noe, men det kan ende med at de må hente ny hud fra en annen plass. Huden på arret er så tynt, at det mest sannsynlig kommer til å gå i stykker og jeg kan ende opp med ett enda styggere sår. Og det vil jeg ikke.

Da vi kom hjem koste store prinsessa, og jeg oss på terrassen, mens Annsi hentet den lille prinsessa. Når det er så utrolig varmt, så man går egentlig bare å sløver, og våkner til live når sola går ned på kvelden. Vi spiste en god middag og slappet av etterpå. etter at prinsesse trollene hadde Annsi litt forskjellig å gjøre, så jeg tok kjøkkenet, og ryddet etter middagen, og meg selv.Utpå kvelden kom det 4 stykker til som skulle overnatte, så jeg flyttet meg opp på sofaen. Det er det greieste, siden jeg legger meg sist, og i tillegg av og til er oppe å går rundt, eller er ute å tar meg en røyk. Da slipper jeg å vekke de andre med å gå forbi de andre på natta. Det ble litt mere avslapping og litt mere prat før vi alle ruslet i seng.

Blogges

Ingen kommentarer: