10. mai 2012

Onsdag, og lesetid med Dina

I går var en heller rolig dag. Caroline var hjemme, men ho var på rommet i mørket til like før Jonas kom fra skolen. Jonas hadde kort-dag, så han var hjemme rett over halv 1, og ble kjørt hjem av farmor i dag også.
Etter Jakop kom hjem og hadde fått i seg noe mat, fant han ut av han skulle lese bok om byggmester BOB for Dina. Ho syntes ikke det var så veldig interessant, og kikket på meg med et, Må jeg? blikk. Da jeg ikke sa noe sukket hun, og stakk nesen i boka og stod der en stund mens Jakop "leste" og pekte. Etterpå var begge veldig fornøyd.Jonas hadde fotballtrening, og han er godt sliten, men glad når han kommer hjem. Han har det gøy, og koser seg, og det er det viktigste. Han har mest vokst ifra trenings skoene, han må også ha sko til å spille på kunstgress. Så må nok ned å kikke etter nye på lørdag.    
Jonas og Caroline ble ikke enige om hva vi skulle ha til middag, så vi tok en liten vri. Jonas ville ha kjøttdeig og spagetti, og Caroline ville ha lasagne. Vi kokte spagetti og tok vekk noe kjøttdeig før jeg fortsatte på lasagnen, og dermed var det problemet løst. Når det ikke er mere jobb en det går det ann, men kan ikke si jeg er for å lage flere middager samtidig.

Tore var innom en liten tur og tok en kopp kaffe. Alltid kos når han dukker opp.
Jakop sovnet fint, men våknet etter en stund. Det ble til at han lå i senga og holdt meg i genseren, mens jeg og Jonas så på filmen han hadde satt på. Jakop kommenterte filmen, og det var tydelig han skjønte hva som kom til å skje, og hva som var rett og galt. Det var noe som skjedde med en dame, og Jakop sa: slem mann. Rett det ettersom mannen tidligere i filmen hadde sabotert sleden hennes. De skjønner nok mye mere enn det vi tror. Selv om vi gjerne vil tro våre er "best".
Vi fikk Criminal mind. Deretter var det rett i seng for alle oss.
Noe av det første jeg gjorde da jeg hadde lagt meg, var å få hostet på med ett brist/ brudd i ett ribben. Må nok si at det var nok det som gjorde at jeg ikke sov så godt.
Skal prøve igjen nå.
BLOGGES.

Ingen kommentarer: