15. mai 2012

Lyn shopping

I dag tidlig var jeg så gåen at jeg ikke klarte å bære Jakop ned trappa for han ble for tung. Da er det greit at han er så stor at han fint kan gå ned trappa selv hvis jeg holder han i handa. Jonas kom ned rett etterpå med det ene øyet fullt i betennelse, så da var den saken klar. Han blir hjemme. Vi har dryppet flere ganger i dag, så han er klar for skolen i morgen. Bare synd han er så sta når det gjelder medisiner. Han vet hvorfor han må ha de, men nekter allikevel. 1 gang jeg skulle dryppe i dag tidlig nektet han mens han lå nede på sofaen. Tenkte jeg fikk gjøre klar Jakop før jeg gikk i krigen med Jonas. Da jeg kom inn i stua igjen, satt Jakop på magen til Jonas og prøvde å dryppe. Et ganske utrolig syn. Siden han ikke vil Jakop noe vondt, benyttet jeg meg av sjansen, og dryppet øynene til Jonas før Jakop gikk vekk. Hadde en meget sur gutt en god stund, men må man så må man. Både Caroline og Jon måtte holde han fast da de skulle dryppe. Håper det går bedre i morgen.
 Det ble en stille og rolig formiddag. Jonas lekte med lego, og jeg lå i senga å så på. Utrolig gøy å se hvordan han bygger, studerer og holder på. Der er rett og slett fasinerende å se på når barn leker.

Ellers må jeg jo få sagt at det har blåst godt i natt og i dag. Da jeg kom ut i dag tidlig hadde marsvin buret veltet. Det hadde heldigvis gått bra med marsvina og buret var like helt. Tok meg litt tid å få satt det opp igjen siden jeg måtte finne en måte jeg kunne klare det på uten å få alt for vondt. Fikk det til til slutt. Prøvde å finne noe jeg kunne sette på baksiden av buret, men det var bare leca blokker å det hadde jeg ingen sjanse til å få flyttet. Klarte å bruke foten til å dytte noe under bena på buret så det stod rett, men i ett tiden blåste det over ende igjen. Fikk satt det opp denne gangen også, men da det veltet like før Jon kom hjem, gav jeg opp. Jon fikk satt det opp og fikk  bygget en liten mur på baksiden av buret så nå burde det tåle sterk storm eller mere. Håper vi. Buret til hønene har stått like godt i hele dag, men det har også en metall boks innatt veggen, bak på buret.

Da det var ordnet, tok vi turen til Alleen. Siden batteriet i bilen min har gått i streik, kunne vi ikke stoppe bilen med mindre det var en nedoverbakke å starte bilen i. Siden det ikke er noen bakker i Alleen, ble det bare jeg og Jonas som handlet, mens Jakop og Jon kjørte rundt. De var en tur hos Samal og Abelone. Der fikk Jon med seg ett batteri. Jonas og jeg hadde oss en lyn shopping. Først innom G-sport for å finne fotballsko han kan bruke ute. Så inn på en klesbutikk for å kjøpe dress. Det ble en utrolig stilig i den, og med polo genser inni, så han nesten ut som en liten mafia boss. Deretter var det opp i sko butikken for å kjøpe dress sko. Jonas hadde seg også en liten tur innom Nille og kjøpte seg en liten pistol med skumgummi  piler, og en liten bil til Jakop. Jon kom i det jeg skulle inn på Mega, så Jonas satte seg inn der, mens jeg var å handlet mat. Så satte vi turen hjemover.

Jon fikk byttet batteri på bilen, og nå ser det ut som om den er fornøyd igjen. Det er i alle fall Jon. Jakop og Jonas herjet rundt på gulvet en stund, og ut i fra bildene ser det ut som om Jakop har overtaket. Det er i alle fall det han tror selv. Gøy har de, og det er det viktigste.
Caroline hadde seg en tur ned til Tomine, og de trente en stund, og gikk en bratt skogs sti. kanskje Dina og jeg får være med der en dag å se. Tore var her en stund, og snille han tok med en pose nachos til meg, for det hadde jeg glemt. Kos med besøk.
Når Caroline kom hjem så vi dagens episode av Tuch. Like bra hver gang. Er nok en serie for spesielt interesserte, men Caroline og jeg kommer absolutt i den kategorien.
Nå har alle lagt seg, og nå er det nok på tide at jeg kommer meg i seng jeg også. Men først en røyk og saft. Har ikke kaffe igjen.
BLOGGES

Ingen kommentarer: