20. mai 2012

Lørdag Del 2 :)

Da var det tid for del 2 av lørdagen. Når jeg begynte å blogge i dag, føltes det ikke ut som om det skulle bli så mye. Kanskje jeg er litt "skravle syk" i dag, eller kanskje det er fordi jeg har vært litt lur og tatt noe smertestillende, så jeg har fått en pause fra vondt i ribbeina. Tror det er en kombinasjon av begge tingene, men nå tilbake til lørdags formiddag.

Her ser dere hvordan "bondegården", som svigerfar kalte det, ser ut for øyeblikket. Kommer til å ta ett nytt bilde når hønsehuset og innhegningen til hønene og hanen er ferdig. Det dukker sikkert opp noen bilder når alle bur og innhegninger til de andre dyrene blir ferdig de også.
Nå har vi da 1 hund, 3 høner,1 hane og 4 marsvin. Lurer på hva det neste blir? Noen forslag? Uansett er alle dyr velkomne på besøk til oss. Selvfølgelig må vi sette grenser for hva vi kan ta oss av. Elefanter, okse, kenguruer, en flokk sauer....  Bare tøyset. Vi kan i alle fall være behjelpelige med å passe på for en kort periode, hvis noen har kjempe problemer med å finne noen andre, og bare for noen dager. Vi vil ikke ende opp som en lett løsning for folk og kommer heller ikke til å godta det hvis noen tror det. En plass går grensen, og vi må også kunne ha kapasitet og plass. Nå hørtes jeg litt sint ut, og det var ikke meningen. sikkert fordi jeg virkelig mente det jeg skrev :)

Når vi var ferdige med dyrene, Jona hadde vasket bilen, Jonas litt ferdig med å snike seg rundt med vann gevær, og Jakop ble ferdig med å prøve å stikke av ned veien, tok vi en kopp kaffe/ saft og pakket bilen. Hevnen er nesten alltid søt, så det hadde vært litt gøy hvis Jonas virkelig hadde truffet, men det gjorde han ikke. Vi kjørte nedover og jeg gikk inn på Mega for å handle litt mat, i mens kjørte Jon og guttene ned til svigerfar, for å hente noe vi skulle ta med. Da vi var ferdige, satte vi turen ut mot Lindesnes, og Neset.
Der har Hilde, Kåre og en kammerat kost seg siden fredag. Satser på at de trives like godt som det vi gjør. Samal og Abelone var også der ute en tur, og når vi kom ut, ble vi alle servert deilig pizza som Hilde hadde laget. Det smakte godt, og etterpå koste vi oss med god kaffe og godt selskap. Det gjorde i alle fall jeg. Deilig å sitte på utsiden med en god kopp kaffe, en røyk og bare nyte utsikten.

Jonas var ute å lekte litt over alt, og ble kjempe glad da nabogutten, eller camping kompisen, kom tilbake. De hadde vært på tur, så Jonas hadde ventet med lengsel og smerte. Kanskje ikke så ille, men han ventet, og håpte han skulle komme før vi måtte kjøre hjemover igjen.
Jakop smisket og smilte søtt til okkel tåre ( onkel Kåre), tatte( tante) Hilde og mann( kameraten), og klarte som vanlig å sjarmere i aller høyeste grad. Lurer av og til på hvor han har fått sjarmør genet fra, men har kommet frem til at dette har foregått under streng opplæring og nøye oppfølging fra Caroline og Jonas sin side. Selvfølgelig helt uten vår viten. Han kunne kanskje ha arvet det i fra Caroline og Jonas, men tror helst på miljøfaktoren i dette tilfellet. Når det gjelder hvor pene og kjekke barna mine( ok, våre da), er det nok genene som står for den biten. Hvor de genene kommer fra, vil jeg ikke si noe om. HIHI.

Jakop begynte å bli trøtt, eller kan vel heller si at han var blitt kjempe trøtt, så vi fant ut av at vi måtte komme oss hjemover. Tante Hilde lurte på om Jonas ville sove over, og det vill han så absolutt, og da han hørte de kanskje skulle fiske, begynte han å se for seg onkel Kåre bruke Jonas som agn, og at de da kom til å få en blåhval. Da ville han bli den første som hadde sett hvordan den så ut inni, og likevel overlevd. Tydelig at han har en kjempe god fantasi, og jeg kan love den blir flittig brukt når han leker. Han var også fornøyd med at han kunne leke litt mere med kompisen sin.
Han var ett lite øyeblikk litt bekymret for lørdags godtet, med da vi sa han kunne hente det som var hans i bilen, var alt bare topp, og han hadde nesten ikke tid til å si god natt til andre enn Jakop. Herlig å se at han vil kose seg med tante Hilde og onkel Kåre. Det er ikke ofte de ser hverandre, og da er der enda hyggeligere.

Da vi kom hjem hadde Caroline ryddet opp etter guttene, tatt ut av oppvask maskinen, og ryddet litt andre plasser. Det var utrolig deilig at ho hadde gjort det, for det var det jeg satt og tenkte på i bilen at jeg måtte få gjort.
Takk kjære lille jenta mi.
Johanna var allerede kommet, da vi kom hjem, og som vanlig ble ikke Jan Arve og Caroline helt enige om hvem som skulle ha Jakop først og lengst, men det løste seg da vi tok med J.A. ut for å ta en røyk. Samtidig  kom Linn og Tomine også. Jakop ble i fyr og flamme, og visste ikke helt hva han skulle gjøre. Alle favorittene, bortsett fra broremann, på en gang, og i tillegg ei søt blond jente til. Kan man få det bedre. Det så i alle fall ut som om det var det han tenkte der han gikk fra den ene til den andre med ett smil som lyste opp hele han.

Jentene skulle spille Sims i dag også. Vet ikke helt hva JA gjorde der inne, men har var ikke vanskelig å be når Jon spurte om han ville være med en utr på utsiden.Vi leitet etter Sims 2 for at Linn skulle få låne den, men kunne ikke finne den, bare tilleggs pakkene. Vi fant også en annen ting som Caroline sa ikke kunne være på rommet for ho hadde leitet flere ganger. Det var tuneren til Viasat, som ho skal ha. Vi har leitet etter den i snart 3 uker, men nå har den endelig kommet til rette. Deilig både for ho og oss. Ikke det at vi ikke vil ha ho i stua, for det vil jeg så absolutt, men da kan ho få med seg det ho liker selv om vi andre ser på noe i stua. Håper ikke det er slutt på at vi skal se forskjellige serier sammen, for da blir jeg lei meg.

De "store barna"  ,har alle vært utrolig stille, så jeg har nesten glemt at de var der. Johanna måtte gå litt tidlig, men så skulle ho på jobb i morgen (søndag). Satser på at ho kan bli lenger en annen gang. Jeg får be de bråke litt mere neste gang, kanskje spille litt musikk eller noe. Det eneste "bråket" som var, var når J.A. sovnet uten å legge på dynetrekket på dyna, som han hadde lovet i hale ettermiddag og kveld.
Det er ikke mye lurt å ikke holde ett sånt løfte for Caroline i utgangspunktet. Enda verre er det når ho har en hodepine på størrelse med en stor bil. For at Tomine skulle få lagt seg, rullet de han ned av sofaen på en madrass. Deretter rullet de han ned på gulvet, for Linn skulle ha madrassen. Da vi var ute for an siste gang, våknet han, og jeg tror han skal være overlykkelig for at Jon var inne å tok på dynetrekket for han. Hvis ikke vet jeg ikke hva som hadde skjedd. Ps: Ikke så drastisk og farlig som det høres ut som.

Jørn var oppe en liten tur for å ta seg noen kopper kaffe, noen røyk, og en koselig prat. Av og til dukker det opp noen slemme kommentarer. Ikke vondt ment, bare på gøy, og det vet han. Han tar igjen så ofte han kan. Er litt urettferdig for det blir 2 mot 1.
Nå får Jørn sine egne ord avslutte: Lørdag Del 2

Jeg trenger ingen uvenner, når jeg har så gode venner som dere.

BLOGGES
ps: Del 1 kan leses under

Ingen kommentarer: