10. mai 2012

Tirsdag og fotball

I går hadde Jakop en litt roligere dag. Ikke fult så mye ramp. Barnehagebussen hentet han, og farmor var å hentet Jonas og Caroline. Det ble en stille og rolig dag for meg. Prøvde å sove litt, men tlf ringte i ett, så det gav jeg fort opp.
Farmor hentet Caroline og Jonas etter skolen, og kjørte de hjem. Dina var i kjempe kosete humør i dag, og la seg på ryggen for å bli klødd, bare Jonas så på henne. Noe Jonas syntes var kjempe flott, og de lå lenge på gulvet og koste.
Da klokka passerte 1530, syntes jeg barnehagebussen var sent ute, helt til jeg plutselig kom til å tenke på at jeg hadde jo ikke sagt ifra at de skulle kjøre han hjem. Jeg kjørte med en gang Jon kom hjem, og var der 2 minutter før det stengte.
Fikk sagt ifra da at de kunne hente og kjøre hjem frem til de fikk noen annen beskjed.
Det blir ikke før bilen til Jon er ferdig. Tror ikke det er så lenge til. Håper jeg.


Jonas skulle spille kamp på stadion kl 17, så de gikk rett over halv. Jakop ville gjerne være med å spille fotball, så han var temmelig rasende da de gikk. Det ordnet Caroline raskt.
De fant opp sin egen versjon av fotball, uten ball. Når Jakop var ball, lå han på gulvet mens Caroline trillet han bortover gulvet med foten. Når Caroline var ball, løp hun for livet rundt i 1 etg, for da skulle Jakop bruke leggen hennes som ball. Han hadde joggesko på så det er utrolig rart ho ikke hadde blåmerker på bena senere på kvelden. Han tullet litt med Caroline innimellom, og latet som om han skulle stikke ut døra. Den var selvfølgelig låst, så det gjorde jo ingenting, men det var visst utrolig gøy når Caroline kom løpende og ropte nei, nei, ikke gå fra meg. Han lo så tårene trillet. Dette holdt de på med i litt over en halv time. Helt til Tomine kom på besøk. Jakop stod i sofaen og ventet på Tomine. Han gledet seg kjempe masse. Da ho endelig kom, ble han så ivrig at han skallet i vinduet.

Jon og Jonas var hjemme i halv 7 tiden, og det var en meget godt fornøyd gutt som kom inn døra. De hadde vunnet kampen 3-2. Resten av kvelden gikk rolig for seg. Jeg måtte forsikre Jakop om at Tomine var på rommet ett par ganger før han sovnet, og kan si at jeg kan ikke huske han har sovnet så fort før. Jeg rakk ikke alle 5 sangene engang. Jakop sov utrolig nok i hele natt, så det var utrolig deilig. Vi fikk faktisk sett både Frustrerte Fruer, og Grase Academy, uten å bli forstyrret. ikke vanlig i det hele tatt, men kjempe kjekt.

Ingen kommentarer: