2. mai 2012

I dag vil det bare bli et lite innlegg. Tror jeg. Er sliten etter en lang søvnløs natt. Heldigvis fikk jeg sovet litt i formiddag.
Det har vært et utrolig deilig vær i dag. Sjekket gradestokken i ettermiddag og da viste den over 30  grader i sola. Litt vind var det, men så varm at jeg tok på Jakop skjorts og t-skjorte. Fikk skjorts på Jonas men skjorta nektet han å bytte ut.
Jon kjørte opp til Jan i dag også, og Tore var med. Jakop var veldig trøtt i formiddag, og ikke lenge etter at Jon var gått, ville han opp i vogna å gå tur.Vi gikk bort til naboen, og koste oss med litt hyggelig prat, og en god kopp kaffe. Jonas ble igjen hjemme og lekte med dinosaurer. Han har fått sansen for det igjen, og dinosaurer sammen med soldater og Star Wars figurer er jo helt topp.
Jakop var med ett par runder på den store gressklipperen, eller som han sier: lille traktor, før vi gikk hjem. Etter å ha funnet noe kald drikke til guttene, gikk vi igang med å gjøre klart til vi skulle hente kyllingene. Albert kom bort for å ordne noe på verkstedet, og ikke overraskende var Jakop rask med å dilte etter.Da buret var klart, kjørte vi bort til naboen og hentet kyllingene. Det ble 3 høner og 1 hane. Skal få byget en større plass for de å være, men dette holder for øyeblikket. Skal ned til Alleen i morgen for å se etter hønsenetting.
Da kyllingene var på plass fikk de hadde fått vann og mat, noe som guttene syntes var gøy. Jakop syntes nesten var litt for gøy, så jeg måtte gjemme mat sekken. Etter en liten stund slo kyllingene seg til ro, og begynte å trippe rundt både oppe og nede.
Vi satte oss på terrassen for å kose oss med noe mat. Det vil si Jonas var helt kokt og satte seg inn for å kjøle seg ned.


Jeg hold på å henge opp tøy ute, da Jakop klarte det som jeg vil kalle nesten umulig. Han skulle putte ett eller annet i dunken med tøy, og plutselig lå han strak ut på gulvet. Han blødde veldig fra munnen, og jeg tenkte på tennene. I stedet for, har han rett og slett kuttet seg på kles dunken. Leppebåndet under overleppe var kuttet, og han var ikke helt villig til å tørke ansiktet, men gikk med på det til slutt. Han hjalp faktisk til å holde kompressen på kuttet selv. Ringte legevakta for sikkerhets skyld, og de ville ha han inn for å sjekke han.

Så da var det å ta turen til Flekkefjord og legevakta. Er ikke første gang jeg kjører den veien. Har vært der noen ganger med Caroline opp igjennom.
Jon kom hjem rett før jeg skulle kjøre, så da trengte jeg ikke å kjøre Jonas til tante Liss, men vi skulle ned å grille i 18 tiden uansett, så da syntes han det var greit, men ville helst gå med en gang. Han ble ganske grinete da han måtte vente til Jon hadde skiftet, men Jonas blir fort grinete i varmen.

De gjorde ingenting på Jakop, for det hadde sluttet å blø, sikkert fordi han sovnet i bilen, og da fikk leppa være i fred en stund. Kuttet var kjempe fint, så det vil gro fint, og tennene var fine. Så alt var tipp topp, bortsett fra at han hadde vondt selvfølgelig. Mulig han ikke vil spise noe særlig de neste dagene, men det er jo ikke så rart. Får passe på å få i han nok drikke så går det greit.

Vi kjørte rett til tante Liss, onkel Erik og Natalie. Der grillet Erik, og vi spiste masse deilig mat.
Klokka ble ganske mye for Jakop og Jonas så vi ble ikke så lenge, men vi hadde det kjempe koselig.
Jakop ville ikke sove i kveld, og det hadde nok mye å gjøre med at han sov i bilen til Flekkefjord. Han sovnet ikke før etter 10, så det kan bli gøy å vekke han i morgen.
Caroline hadde hatt en fin helg og kost seg masse.
Nå er det natt i natt.
BLOGGES

Ingen kommentarer: