19. mai 2012

Fredag

I går, fredag, var det en forholdsvis rolig dag. Jonas var hos Natalie, tante Liss og onkel Erik. Dermed holdt Jakop seg nærmere huset, siden han ikke løper etter Jonas rundt over alt. Ikke det at han er noe roligere. Endelig rekker han ordentlig ned til pedalene på trehjuls sykkelen. Egentlig burde jeg si uheldigvis, for han prøver så ofte han kan å stikke av ned veien. Får se det positive i det: Vi får trimmet. Hvis Jonas er i nærheten når Jakop prøver seg, blir Jonas fryktelig streng, snur Jakop rundt og dytter han opp igjen. 
Jon var hos Jan og hentet hønsenetting, og begynte å sette opp det når han hadde hentet Jonas. Hønene og hanen har blitt så store at de trengte mere plass. Da nettingen var oppe, flyttet vi huset bort. Dermed hadde vi fått en midlertidig større hønsegård. På søndag begynner Jon og Samal på det som skal bli det nye hønsehuset. Når det er ferdig vil innhegningen bli satt opp permanent. Skal bli spennende å se hvordan det blir til slutt. Jonas gleder seg til å kunne gå inn til hønene, og det tror jeg nok Jakop gjør også, for han sirkulerer rundt innhegningen for å finne en plass han kan gå inn. 


Caroline kjørte ned til Alleen for å møte ett par veninner, og så tok de turen opp til Kamilla. Etter det jeg har skjønt har de kost seg masse, og hatt det kjempe fint.  Litt nysgjerrig på hva de har gjort der ute bortsett fra å spille Sims, men satser på å få vite litt etterhvert.

Ellers har det vært en rolig dag og kveld.

Ingen kommentarer: