13. apr. 2012

Vi forsov oss litt i dag, og hadde bare 15 minutter å våkne, kle på oss og få spist før Jonas ble henta. Heldigvis hadde vi 45 minutter på oss til Jakop ble henta, så der hadde vi god tid.
Etter de hadde kommet seg avgårde begge to, måtte jeg rydde ferdig rundt og på trappa på utsiden. Tok også vekk noen planter fra blomster-beddene som jeg ville spare på, for i dag går trappa på utsiden. Egentlig ganske trist, for jeg likte den. Spesielt rekkverket, men man kan jo si at trappa  hadde sett sine bedre dager. Det vil jo kommer ny, og kanskje større trapp etter hvert. Det var på en måte litt trist å se trappa rase. Nå er restene etter trappa fjernet, og det er helt tomt. Ser ganske komisk ut egentlig. De skal muligens støpe feste til trappa i helga. Kan vel nesten kalle det en terrasse. Er snakk om at den blir ca 2,5m  X 4m, det blir jo ca 10 kvadrat. Da Jakop kom hjem fra barnehagen, holdt han på med siste rest. Jakop ble så forfjamset at han nesten ikke klarte å si noe. Trapor, trapp borte, weeee, sa han gang på gang. Da vi gikk inn etterpå og brukte "feil" dør, ble han så sint at jeg nesten måtte slåss med han for å få av støvler å jakke. Han er nå søt da. Jonas ville ikke snakke om det.
Er litt spent på hva Caroline kommer til å si når ho ser det, men vil ikke si noe før ho kommer hjem. med mindre ho leser bloggen da.

Da Jonas kom hjem var han i kjempe humør. Det første han sa var: "Jeg skal rydde stua og gangen for deg, og så tar jeg å gjør leksene med en gang etterpå." Gjett om jeg stod å så rart på han. Da han begynte å rydde, gikk jeg inn på badet for å ta tøyet ut av vaskemaskinen, og henge opp det tøyet som ikke kunne i tørketrommelen. I det jeg var ferdig kom Jonas og lurte på om jeg ville komme å se. Det var mest strøkent. Alt var ryddet. til og med sko var satt på plass i par. I tillegg hadde han smurt en brødskive til meg, og helt i ett glass med frokostjuice. Helt utrolig imponerende. Ble kjempe stolt. Etter på gikk han i gang med leksene selv om jeg sa han kunne ta en pause.

Da Jon kom hjem, kjørte vi ned på verkstedet for å høre hvordan jeg skal gå frem for å få tak i en leiebil hvor det blir dekket av hans forsikring. Får ringe i morgen for å høre med saksbehandler. Etterpå kjørte vi opp til Jan og Elisabeth. Ungene lekte kjempe fint i dag, og jeg la ikke merke til noen form for krangling, noe som er helt utrolig. Jon og Jan fikk reparert mopeden til Caroline. Satser på å få den ned her før ho kommer hjem mandags morgen. Skulle egentlig ta den med ned selv, men det bril litt vanskelig siden min bil står på verkstedet.
Lille rampe gutt
Jakop sovnet rett før vi var hjemme. Han sov nok ikke mere enn 5 minutter, men det var nok til at han fikk litt ekstra energi. Han bare tulla og lo da han skulle legge seg til å sove. Etter en del turer ut og inn,gav han seg og sovnet etter noen minutter. Han syntes det er kjempe gøy å gå ut av senga, og så når jeg kommer inn for å legge han igjen, løper han bort til senga, slenger seg oppi. Hiver på seg dyna og stapper smokken i munn, og så later han som om han snorker. Jeg syntes ikke det er særlig gøy, men jeg får jo litt ekstra gå trim på den måten. Jonas la seg eksemplarisk i dag. Satser på at han får en like fin dag i morgen også, men jeg får nok passe på å gjøre ferdig husarbeidet før han kommer.

Nå er det ett par småting, og så en røyk før det er god natt.
BLOGGES

Ingen kommentarer: