9. apr. 2012


Slapper av etter en god middag.


I dag har vi vimset rundt på utsiden som vanlig. Albert skiftet dekk på bilene, og det syntes selvfølgelig Jakop var kjempe interessant. Da Albert gikk over til å slipe kjedet til motorsaga til Jon, forsvant han og Jakop et lite øyeblikk. Plutselig  dukket Jakop opp igjen med motorsag hjelmen. Han så helt klar ut for en tur i skogen for å skaffe ved til vinteren. Lurer egentlig på hva Jakop kommer til å bli når han blir stor, siden han er interessert i motorsykler, traktorer og diverse små og store maskiner.
.
Fortsatt avslapping :)

Ut på ettermiddagen kjørte vi ut på Neset på Lindesnes. Der var vi bedt på deilig påskemiddag. Selv spiser jeg ikke hverken sau eller lam. Men de andre syntes kjøttet var veldig godt. Jeg kan bare svare for poteter, saus og grønsaker, og jeg må si at det smakte nydelig.

Etter middag tok Natalie tok med seg Jonas og Jakop opp på lekeplassen, flink og tålmodig som ho er. Vi andre koste oss med kaffe og koselig prat. 

Liss nyter utsikten

Vi satser på å få overnattet der ute med Liss, Erik og Natalie, og vi har soveplanen klar. Liss og Erik tar det ene soverommet, Jon, Jonas og jeg tar det andre. Jakop ligger i gangen i mellom i reiseseng. Caroline og Natalie deler sofaen. Hvor vi skal gjøre av Jan Arve er vi ikke helt sikker på ennå. Det blir nok ute på en solmadrss, men oppfører han seg fint skal vi nok finne en madrass eller feltseng som han kan sove på inne. Da klokken nesten hadde passert leggetid for Jakop, satte vi kursen hjemover.

Skal vi snart gå?


Der ble det kveldsmat på guttene, og kvelds stell på Jakop mens jeg var å gikk en tur i skogen med Dina. Fikk trent litt med ho også, og er gøy å se hvor fort ho lærer ting. Sliter fortsatt med å finne en godbit ho vil ha uten å undersøke det først, men det går greit med bare ros. Kosen tar vi når vi kommer hjem. Fikk lagt Jakop i dag også, noe som mamma syntes er ordentlig kos, for vi har lagt oss en vane hvor han ligger i armene og koser først mens vi synger blinke, blinke. Eller å være mammas baby som han selv sier. Da jeg skulle gå ut, var det merkelig nok ingen protester, men han begynner sikker å kapitulere og gå med på at han ikke har noe han skulle ha sagt. Jeg fikk kost med Jonas i kveld. Noe som ikke er sørlig ofte siden han har en periode med: Store gutter koser ikke. Man får nyte de minuttene man får, og håpe det snart går over.

Ellers var Tore og Jørn oppe en liten tur. Tore og Jon skulle ha Vår sveisen. Det vil si nesten så kort som det de har det på sommeren.
Klar for motorsaga
Nå er det tid for kvelds røyken, og så er det å stupe i søvn.
BLOGGES

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vårklipp sa du? Jeg var tilfeldigvis tilstede og fikk se resultatet av den klippingen. Av en eller annen grunn fikk jeg en sangtekst av Lillebjørn Nilsen i hodet mitt da jeg så resultatet: "Med trillrund skalle som var klippt en gang for alle."

Lena sa...

Da får du komme opp den dagen de tar å klipper sommer sveisen :)