1. apr. 2012

Mitt fine tortur smykke

I dag har det vært en fin dag. Jon og guttene koste seg både ute og inne, i dag tidlig. Jakop ble littt trist da den gamle traktoren som stod på utsiden ble hentet, men det ble fort glemt da han så traktoren til Albert. Da jeg stod opp i formiddag, kjørte Jon avgårde for å hjelpe Albert med å kappe opp noe ved.
Jeg og guttene tok en tur i alleen. Jeg hadde tenkt meg en tur innom helsekost forretningen for å kjøpe noe jeg drikker på. Tidligere har jeg prøvd forskjellige drikker for å gå opp i vekt, eller i alle fall holde vekta.

Da jeg opererte benet og gikk rundt med skruer og jern ringer, fikk jeg en extrem betennelse, og endte på penecelin i ett år, noe som medførte at jeg ikke beholdt maten så godt og gikk kraftig ned i vekt. Til slutt gikk jeg på helsekost forretningen for å lete etter noe protein drikk eller nærings drikk. Der fant jeg pulver som var laget spesielt for de som vil opp i vekt. Endelig! Jeg prøvde det, og det virket veldig godt, men sluttet en stund etter at jeg var ferdig med behandlingen av benet.

En bestemt liten kar
Det siste året har jeg hatt problemer med å holde vekta, og vært utrolig trøtt og slapp, og hatt liten matlyst. Ikke lenge etter jul kom vi til å tenke på drikken igjen, og da gikk jeg rett ned for å kjøpe. Det tok ikke mange dagene før jeg merket forskjell. Så lenge jeg husker på å ta det 2-3 ganger om dagen, har jeg ikke lenger behov for å sove på dagen, og jeg orker mere når jeg er våken. Vekta har holdt seg stabil. veide meg for ca 1 mnd. siden , og så veide jeg neg for 3 dager siden, da hadde jeg gått opp 3,5 kilo. Må jo si at det er jeg veldig fornøyd med. Det ble ett lite sidesprang i dagens hendelser, men tilbake til nåtiden.

Jonas glemte jakke da vi skulle til Alleen, så da passa det greit at jeg hadde tenkt å se på noen til han. Han fant en han likte. Trodde med en gang at det var en vanlig hette jakke, men vil heller kalle det en blanding av vår jakke og hette jakke. Han var i alle fall fornøyd. Var en tur innom Europris og kikket litt, og der fant Jonas ett par påske egg han gjerne kunne ha hatt. Da han puttet den opp i vogna til Jakop var det så vidt vi så han. Greit nok at Jakop er liten, men ikke så liten, så det så heller komisk ut.
Jonas koser seg med lørdags chipsen

Da vi kom hjem fant Jonas frem chipsen til seg og Jakop. De hadde fått hver sin idag, og det virket som om Jakop syntes det var rart, for han ville hente en skål, og var litt skeptisk til å ha den med seg rundt. Men den skepsisen forsvant fort. Etter å ha kost oss litt på utsiden fant vi ut at vi skulle gå en tur til naboen for se på kyllingene. Jakop begynte å bli trøtt så han var ikke helt med på å gå selv, men med litt lokking fra Jonas gikk han mesteparten selv. Vi var bare innom en liten tur, før vi gikk hjem for å møte Jon, men da vi hadde fått i noe kaffe og mat, gikk vi bort igjen alle sammen.

Påske kyllinger
Der så vi hønsehauken sirkulere over skogen. Vi var inne å kikket på påske kyllingene en gang til, og fikk tatt noen bilder. De skal selge de etter hvert, og vi håper på å få kjøpt noen. Etterpå satte vi oss på terrassen, og pratet litt før vi tuslet hjemover. Jeg ble igjen en liten stund, og da jeg kom hjem hadde Jakop lagt seg.

I kveld lagde vi mini pizza. Fancy navn, men egentlig er det pita brød delt i to, med pizza fyll og ost.
Noe som gjorde meg veldig glad og kjempe stolt, var at Jonas fant ut at han skulle skrive ett brev/ en lapp til Onkel Alexander, siden han kommer på mandag. Regnet egentlig at det skulle bli som før da blyant og papir fløy i veggen, men nå satte han seg ned og begynte å skrive. Måtte hjelpe han med navnet Alexander, men resten gikk fint.
Han ble ikke ferdig, så han skal skrive resten i morgen.
Jonas skriver brev

Han var litt gira i kveld, så det ble noen turer inn og ut av stua, før han la seg til ro i senga til Caroline. Noe av grunnen til gulv slitingen, var nok at døra stod oppe så han så oss hele tiden. Lenge siden han har travet sånn, for etter vi flyttet opp hit har han lagt seg fint 98 % av gangene. Han er bare 7 år, så litt må det jo bli.
Har vært en rolig kveld bortsett fra en ekstra tur til naboen for jeg glemte en sekk med høy da jeg var der tidligere.
Nå er det tid for en røyk, og ikke lenge til det blir natt i natt.

Blogges
Caroline og morfar

Caroline, tante Liss og tante Hilde


Ingen kommentarer: