2. apr. 2012

Mange måte å hjelpe til på :)
I dag har det vært stille og rolig og egentlig veldig lite som har skjedd. Jon og guttene koste seg mens jeg fikk sove lenge, og da mener jeg for lenge. Selv om det er deilig å sove så lenge, forsvinner hele dagen. Ikke lenge etter at jeg stod opp, kom Samal og Abelone innom en liten tur, de hadde sovet på Neset i natt, og kom der i fra. Fikk høre om hvordan det var blitt der ute. Må få tatt en tur ut snart for å få sett så fort som mulig, for det gleder jeg meg til. Kanskje på tide med en overnatting.
Jonas spilte fotball med morfar, og jeg er ikke sikker på hvem som var mest sliten. Jakop ruslet fornøyd rundt med sin egen ball, og hadde nok litt følelsen av å være med, siden de andre sparket litt til han også. De tok med seg noen madrasser vi hadde liggende på loftet, som de skulle ha på Neset.

Bur eller frittgående, hva er best?

Da de hadde reist, forsvant jeg og guttene opp for å begynne flytting av møblene. Først måtte vi tømme aqvariet for nesten alt vannet, noe som ble Jon sin jobb. Fikk god hjelp av guttene, egentlig bare Jonas, men Jakop flyttet litt på noe. Rommet ble kort fortalt speilvendt, men poenget var å få senga til Jakop vekk fra pipa, siden alle lyder i fra stue og kjøkken går rett opp langs pipa. Caroline og Jan Arve kom tidlig, spesielt fordi ho hadde veldig vondt i ryggen. Ho hadde prøvd seg på litt løfting, noe som uheldigvis ikke gikk særlig bra, men det ordner seg til slutt.


Jørn var innom en tur i dag, og i et av våre intelligente øyeblikk, kom vi frem til at "Fritt gående burhøns" er: 1.  Høns som er født i bur og nå går fritt, 2. Høns med to pass. Hvis det er noen som kan skjønne hvordan vi kom frem til dette vil jeg gjerne ha en forklaring. Etter denne konklusjonen, fant vi ut at det kanskje var på tide med litt søvn. Da Jon kom ned etter å ha vært oppe hos Jakop, så vi ferdig på tv og tok oss en røyk. Nå er Jørn kjørt hjem og alle har lagt seg.
Oldemor Lillian, mamma Lena, Caroline og oldefar Torbjørn

Onkel Martin, tante Siri, mamma Lena Caroline og onkel Andre
Jeg skal en tur ut for å gi Marsvina litt ekstra høy, så er det natt i natt på meg også.

BLOGGES

Ingen kommentarer: