5. apr. 2012

Kos med grillmat og grill-gøy
I dag har det vært en deilig dag. Nydelig vær, og omgitt av nydelige folk. Har kost oss masse på utsiden i dag.
Alexander, Caroline og jeg var en tur i Alleen for å handle litt mat. Jan Arve skulle egentlig ha tatt med seg Linn og Tomine fra Alleen når han kom i dag, så vi regnet med at de satt hjemme å ventet, men neida. Jan Arve sovnet, så da vi kom hjem, kjørte jeg ned igjen for å hente de. De kunne jo ikke sitte der i hele dag.
Da Jakop hørte at jeg skulle hente Linn og Tomine, var han rask til å reagere. Han skulle være med å hente: Min Linn og To min.

Hva de driver med vet ikke jeg, men gøy var det visst
Det ble litt fotball spilling i dag også, men de var helt utslitte hele gjengen. Jon begynte å grille, mens jeg stakk en liten tur opp i skogen med Dina, og da vi kom hjem, var maten klar og bordet dekket. De hadde spart ett par ting til meg, tror helst at de ikke fant det. Det var masse god mat. Hamburgere, pølser, flint-stek, koteletter, kylling og masse godt tilbehør. Tror nok at vi ble gode og mette hele gjengen.

Telte hvor mange vi var når vi var på butikken, og kom frem til at vi ble 9 stykker. Det gjør jo ingen ting, når det er så mange nydelige, og flotte barn, og ungdommer det er snakk om. De har det veldig gøy og koselig sammen. Store som små.
3 pene og blide jenter

Etter middagen, ble det litt kaos i sofaen, før de slo seg til ro. Jeg gikk opp med Jakop for han skulle legge seg, men han ble kjempe gira fordi han skulle sove i reisesenga. Samtidig satt han å lo av alt rabalderet, og stemmene fra stua. Etterhvert kom Tore og Jørn for å ta en kopp eller 5 med kaffe. Alltid kos det.
Siden det tok litt tid å få lagt Jakop, tok Jon over, fordi jeg skulle male egg med Jonas. Vi koste oss og Jonas fikk malt noen fine egg.
Det var meningen ungdommene skulle være med også, men de skulle ut en liten tur først.
Kaos i sofaen. Hvem vinner.

Dessverre kunne de ikke komme hjem som avtalt, men de kom hjem til slutt, men da var kl over 01, og Jonas sov godt i senga si.
Vi får ta litt egg maling i morgen også, siden Jonas gledet seg til å male med Jan Arve, Ella og onkel Alexander.
Nå har alle lagt seg, og skal jeg få en fin dag i morgen også burde nok jeg legge meg jeg også.
Alt i alt en fin dag.

BLOGGES
En litt sliten Jakop
Caroline og alle onklene
Einar, Caroline og Elisabeth

Ingen kommentarer: