10. apr. 2012

Kjempe surt å være uten bil

I dag begynte dagen veldig greit til å være første hverdag etter påsken. Vi kom greit opp alle sammen. Caroline koste seg litt ekstra med guttene i dag, siden ho skulle reise til Oslo og videre til Praha senere. Når jeg og guttene gikk, satte Caroline i gang med å stelle seg, og pakke resten av tingene sine.
Satte av Jonas ved skolen og kjørte ned og leverte Jakop i barnehagen.
Rett før jeg skulle ut av byggefeltet, er det et kryss jeg passerer. Sjekket min høyre side for å se om det var klart, og det var det. I det jeg var kommet ut i veien, smalt det. En bil som hadde vikeplikt for meg hadde ikke sett meg, og kjørte rett ut i veien. Han traff meg på venstre side foran, med sin høyre. Ser ut til at jeg har fått karosseri skader, i tillegg til at diesel filter og pumpe er ødelagt. Kan ikke være helt sikker før bilen er ordentlig undersøkt, men det ser greit ut foreløbig. På den andre bilen ble det betydelig mere skade. Høyre side er trykket helt inn, og bilen ser ut som om den har blitt rammeskjev.

Erik kom ned for å hjelpe til, og etter mye om å men klarte vi å få bilen ned til Karosseriet, og inn på skadeavdelingen. Der skal vi få ett overslag sånn at vi har en liten anelse. Nå er det bare å vente på at forsikringselskapet hans skal gi klarsignal så de kan begynne å reparere bilen. Skal undersøke hvordan jeg ligger ann i forhold til leiebil.
Jeg og Jon var nede og fylte ut skadeskjemaet i ettermiddag. Så nå er det bare å vente. Imellomtiden er jeg uten bil. Det er bare så utrolig surt.

Caroline og de reiste i halv 3 tiden. Nå har de vært på besøk hos Kristine og spist god middag. Litt rart at ho skal avgårde til Praha, men sånn er det bare når barna ikke er små nurk. Må bare innse at de vokser opp de også.
Ellers har det vært en fin dag.
Jonas sitter på med naboen til skolen i morgen, og Jakop blir hentet av Tormod i barnehagen.
Nå er det snart natt i natt, og så satser vi på en litt roligere dag i morgen.
BLOGGES

Ingen kommentarer: