12. apr. 2012

Jakop og bokseren

Jonas stod opp da Jon gikk i dag, og klarte nesten ikke vente til Jakop våknet av seg sev. Da han våknet var Jonas rask til å hente han. Mens jeg stod opp fant Jonas frem tøyet han ville ha på seg. Da ville selvfølgelig Jakop gjøre det samme. Han fant seg merkelig nok en truse/bokser han prøvde å ta på selv. Ikke lett med pysj og bleie som var iveien, men Jonas fikk lov til å hjelpe han. Fin ble han iallefall.
I dag tidlig ble det litt rart. Det var ikke bare det at Caroline ikke var hjemme, men jeg skulle heller ikke kjøre Jonas på skolen, og Jakop i barnehagen. Hadde ikke trodd det, men det var en rarere følelse enn det jeg hadde trodd.

Jonas fikk kjøre med naboen, og da Jonas hadde gått, ville Jakop ut. Da vi allikevel var ferdige inne, og Jakop var klar til å gå, gjorde det jo ingen ting. Tok på han en tykk regnbukse og så tuslet vi ut. Jakop lekte litt. Han sa god morgen til marsvina, og gav de litt høy. Imens satt jeg på trappa og tok en god kopp kaffe.
Jeg måtte i kjelleren en liten tur, og da så Jakop sitt snitt til å prøve å gå til naboen. Han kom ikke mange meterne, og da han oppdaget at jeg kom bak han, begynte han å løpe. Til slutt lo han så mye at han måtte stoppe, men øynene var fortsatt full av rampestreker. Ikke lenge etter kom barnehagebussen, og Jakop ble kjempe glad for at nå var det han sin tur til å få sitte på.

Etter en stund kom mamma opp for å ta en prat før ho skulle til Kragerø. Ho hadde kjørt Martin, Torill og Melissa hjem fra Osen.
Fem til Jonas kom hjem rett over halv ett, vimset jeg egentlig bare rundt. Litt uvant å ikke skulle hente han. Vi koste oss, prata, og så en film, og gjorde leksene.
Rett over 1500 kom Jakop hjem med bussen. Han ville ha med Jonas ut, så han kledde på seg og gikk ut. Han og Jakop snek seg rundt på utsiden for å skremme meg da jeg kom ut. Ikke lenge etter kom Jon hjem.
I 16 tiden var det på tide for Jonas å gjøre seg klar til å gå på fotballtrening. Da vi skulle spise middag etter treninga, kom Jan Arve innom med reima til Caroline sin moped. Fikk puttet litt mat i han også.
Utrolig flott at mopeden blir ferdig til ho kommer hjem fra Praha. Da mangler det bare å få lagt ledning og koblet opp parabolen hennes. Jan Arve ble en stund etter middag, noe guttene syntes er gøy. Jon og jeg syntes det er koselig.
Begge guttene la seg helt kjempe fint i kveld, bortsett fra at Jakop prøvde seg på litt underholdning ett par ganger, men da han skjønte at jeg ikke syntes det var noe særlig greit ved leggetid, la han seg ned og sovnet ganske så raskt. Jonas var kjempe flink med lese leksa i dag, men det ble litt fliring fordi han hadde hikke. I sekken hans fant vi faktisk boxeren til Jakop. Den lille luringen. Hadde ikke vært særlig gøy for Jonas å komme på skolen med den i sekken.
Resten av kvelden har vært rolig.

BLOGGES

Ingen kommentarer: