19. apr. 2012

Jakop tar seg en liten hvil
Caroline var opp da Jon stod opp, og da klokka var rett over halv 7 kom alle 3 barna inn og vekket meg. Mens jeg stod opp, forsvant de ned. Det var deilig å ha så god tid, men kunne godt ha ligget litt til i senga. Etter litt lite søvn på Jakop de siste begynte Jakop å gjespe og gni seg i øynene rett før Barnehage bussen kom rett før 09.
Caroline skulle gå 0715, og noen minutter før kom jeg plutselig til å tenke på at det kanskje var litt lurt å fylle opp bensintanken på mopeden. Ho har kjørt endel og hadde seg en tur til Vanse på onsdag, og vi vet ikke hvor mye mopeden bruker i bensin etter reima ble skiftet. Den bruker nok ikke så mye som den gjorde, for det var ikke mye jeg fikk på tanken.
I dag var det Abelone som var så snill å kjøre Jonas til skolen. Ho hentet han også da han var ferdig på skolen. Jeg og Dina har egentlig bare slappet av, kost oss frem til Jonas kom hjem fra skolen. Fikk ryddet litt på kjøkkenet

Da Jonas hadde fått i seg en brød skive, gikk vi ut for å lufte Dina, men endte opp med å spille fotball med ho. Vi spilte til Jakop kom fra barnehagen, og de sparket litt ball før Jonas gikk inn.


Opp her ville Jakop
 Jeg og Jakop lekte ute til Jon kom hjem fra jobb. Jakop vill at jeg skulle dra han litt på traktoren hans, og jeg tenkte at det kom til å gå fint, siden det bare pleier å være rett på utsiden, men denne gangen ville han opp mot skogen bak verkstedet. Ganske tungt, men det hjelper godt at han vet hvilken vei han skal vri rattet når vi må svinge.

Vi tok oss en kopp kaffe da Jon kom hjem, så satte vi igang med å rydde litt i skråningen ved veden. Fikk tatt bort litt planker, grener og tørt gress. Lurer på hvordan det blir seende ut når vi har fått frem stenene som ligger der. Ser ut som en steinmur.
I dag har gulvet på terrassen kommet på, og i morgen tror jeg rekkverket kommer opp. Satt i trappa i stad, og det var merkelig å gå ut der nå som det er blitt så mye større. Skal få lagt ut ett bilde når den er helt ferdig. Kanskje vi tar en liten innvielse fest en gang.
Jonas gjorde leksene kjempe bra i dag. Han skulle skrive 4 setninger hvor han skulle bruke øvelses ordene han har hatt denne uken.
Caroline tok en tur til Linn etter at de kom hjem fra Sandnes, og hun var tidlig hjemme, noe som er koselig.
Nå sitter jeg og Jon og ser på en gammel episode av Bones, som vi tok opp for en stund siden.
Etter den er det kanskje på tide å legge seg.
BLOGGES

2 kommentarer:

Natalie sa...

Haha, Fant ikke det ordbok inlegget. Men i tilfelle du ikke har husket det eller skrevet det in, Jonas: Anatalie :)

Lena sa...

kjempe takk. Skal bli oppdaatert. Bare send mere hvis du husker