19. apr. 2012


I natt var jeg oppe med Jakop, og var kjempe trøtt da jeg endelig kom i seng. Vi våknet rett over 08, og dermed ble det full fart. Caroline hadde kjempe migrene, og ble derfor hjemme i dag. Problemet ble hvordan Jonas skulle komme seg på skolen. Vi fant ut av at vi skulle høre med barnehage bussen, hvis ikke fikk Caroline kjøre han. Heldigvis var det plass i bussen, så Caroline kunne sjangle seg i seng igjen.
Jeg surra rundt, men orket ikke å gjøre noe, bortsett fra å legge sammen noen rene håndkler, og sette på en vask. Caroline kom å la seg på sofaen i stua, og vi ble sittende og surre og prate. Caroline oppdaget 2 ting i dag. Det ene var at ho og Jan Arve hadde vært sammen i 6 måneder i dag. Gratulerer til de. høsten og vinteren har gått så fort at jeg ikke trodde det var så lenge siden. Det andre var at de skal til Sandnes i morgen med klassen. Ho skal møte opp på Berge skole 0730. Litt i tidligste laget syntes ho, og må si meg enig i det, for da må jeg stå opp litt tidligere. Får håpe at Jakop ikke våkner flere ganger i natt, og sover til i morgen tidlig.

Jeg skulle opp på soverommet en liten tur og hente meg noe rent tøy før jeg gikk i dusjen, og plutselig kom Jonas og Dina stormende inn på soverommet og Jonas lurte på når fotball treninga begynte, for farfar som stod nede ville gjerne komme å se. Jeg svarte 1615, og de forsvant ned igjen. Innen jeg hadde surret meg ned, hadde Samal gått. Helt utrolig at jeg sovnet sittende i senga. Nesten flaut.
Jakop kom hjem i 1530 tiden og var godt fornøyd og full i rampestreker. Må si han virkelig prøvde å tøye strikken, og han gikk inn for å plage både Caroline og Jonas. Skal også si at jeg er glad Dina er veldig tålmodig med Jakop.
Jon kom hjem, og kjørte Jonas avgårde på fotballtrening. Da han kom tilbake kunne han fortelle at bilen ville ikke slutte å svive. Med mindre han kvalte motoren, men da ble lysene stående på. Han prøvde seg frem, men fant ikke ut av det. Da Jonas kom fra trening, middagen var spist og Jakop hadde kommet seg i seng, kjørte han opp til Jan på Vigeland. Der fant de til slutt ut av at det hadde vært en kortslutning i en ledning i bakluka, og det fant de ut av fordi da Jon smalt bakluka igjen, stoppet bilen. Da de hadde funnet ut av det, var det ikke vanskelig å fikse.

Jonas og Jakop gjorde matte leksa sammen i dag. Jonas skulle finne ting å telle, og så finne halvparten av svaret. Gikk veldig fint så lenge tallet var 12 eller mindre siden Jakop kan telle til 12, men var tallet høyere begynte Jakop bare å telle fra 1 igjen. hihi. Ble litt forvirrende, så da tok vi de høye tallene etter Jakop hadde lagt seg. Jonas la seg fint, og det ble en stille å rolig kveld med Jørn på besøk.
Som sagt satser jeg på at Jakop sover resten av natten, så derfor sier jeg god natt.
BLOGGES

Ingen kommentarer: