18. apr. 2012

Caroline har kommet hjem

I går, mandag, kom Caroline hjem i 04 tiden på morgningen. Da var det ei trøtt og sliten, men glad og fornøyd snakkesalig jente som kom inn døra. Det er ikke mange dager ho har vært vekk, men det er utrolig hvor mye vi har savnet henne. Mere enn vanlig, men sikkert fordi det var langt vekk og i utlandet. Det er i alle fall Jonas sin konklusjon, og jeg må si meg enig. Siden de kom så sent/tidlig, ble Caroline hjemme fra skolen, men ho klarte å våkne og si hei før de gikk på skolen og i barnehagen. Det ble de kjempe glad for.Er ikke sikker på når Caroline stod opp, for jeg lå å sov. Skulle egentlig ikke sove så lenge, men jeg var trøttere enn jeg trodde,og våknet ikke av vekkerklokka. Jonas fikk litt tid alene med Caroline, og jeg litt tid når jeg våknet. Jakop kom hjem i 1530 tiden, og ble kjempe glad da han så at Caroline fortsatt var hjemme. Caroline gikk inn på rommet for å sminke seg, og da tok det ikke lang tid før Jakop forsvant inn han også. Han elsker å være med når ho holder på med sminke, det at han får lov til å holde på litt selv, syntes han er topp.
Jon var hjemom en liten tur før han og Tore kjørte opp til Vigeland for å hente mopeden til Caroline. Rett etter de  kjørte, kom han som skal sette opp den nye trappa. Det er gøy å se hvor fort det kan gå.

Linn, Tomine og Jan Arve kom opp for å si hei til Caroline, men som vanlig var Jakop flink til å kreve oppmerksomhet, og det får han også. I fra alle fire. Jonas holder seg i bakgrunnen når Lin og Tomine er her, men det er nok fordi de er store jenter. Når det bare er Jan Arve krever han sitt han også. Og så lenge de gir seg når nok er nok, og godtar nei som nei, kan de holde på. Ikke alltid like lett å gi seg, hverken for små eller stor. 99% av tiden går det jo bra. Jan Arve og jentene, kjørte seg en lang tur.


Abelone og Samal kom opp en tur, og ble til Jon hadde kommet hjem. Koselig. Guttene la seg fint, men Jakop var våken endel ganger. Jan Are og Caroline leide seg en film, og slappet av, før han måtte hjem. Hadde tenkt å legge meg tidlig, men fordi Jakop våknet flere ganger, rakk jeg ikke å komme i seng mellom hver gang. I 02 tiden var han ordentlig våken for siste gangen, og da jeg skjønte at han kom til å sove resten av natta, var jeg rask i seng. Heldigvis sovner han som regel raskt igjen.
PS: Må bare få sagt at det er lenge siden Caroline har skravlet så mye. Men utrolig gøy og interessant å høre hvordan ho har hatt det, og alt ho har sett og gjort.

Blogges

Ingen kommentarer: