21. apr. 2012

I dag har det vært en heller rolig dag. Jon hadde besøk av rådyr bukken i dag tidlig. Kanskje den har stått der siden i natt, da den skremte Dina med rautinga si.
Det var deilig å kunne kjøre og hente de på skole og barnehage. Har vært endel småturer med Dina i dag, men det ble sånn siden jeg ble litt lenge i barnehagen, var innom verkstedet der bilen stod. Måtte hente noen ting i bilen, og finne ut om de hadde fått noe skadenr, så de kunne gå igang med bilen, men det hadde de ikke. Så var det hjem en tur, slappe av, og gå med Dina, før jeg hentet Jonas 1230.
Torde ikke legge meg til å sove i dag for jeg var redd jeg ikke skulle våkne når Jonas var ferdig, men når tiden var inn begynte jeg å lure på hvem som skulle hente han. Helt til det gikk ett lys opp for meg. Det var jo meg selv. Fortet meg ned, men heldigvis er han treg ut av skolen, så han hadde ikke ventet.


Da vi kom hjem, ble det litt etter skolen snakk, før vi gikk ut for at han skal få trent litt med Dina han også. Var å hentet Caroline 1415. Vi var hjemme en tur før vi måtte av gårde for å handle mat, tau og høy, før jeg hentet Jakop i barnehagen. Caroline skulle ta bussen til Vanse i dag, så ho ble igjen i Alleen. Var ute en stund før vi gikk inn for å lage middag. At Jakop har plantet sine ben i trass alderen blir mer og mer tydelig, og veldig hørbart.

Både Jonas og Jakop spiste veldig mye middag. Ventet nesten på at Jakop skulle sprekke. Da Jonas var ferdig med å spise, sa han takk for maten, og lurte på om han kunne gå fra bordet. Da kom det raskt fra lille mann på siden. NEI, spis opp maten. Da var det en som fikk latterkrampe for ansiktsuttrykket til Jakop passet perfekt. Ellers har det vært en så rolig kveld det kan bli. Jonas var oppe på lego rommet og koste seg en stund. Jakop lekte nede, og var fryktelig stolt da han kom bort. Se, pow lebo sel. Noe som antageligvis kan oversettet til: Se jeg har bygget min egen lego pistol.

Ellers har jeg sittet alene og sett litt på programmer vi har tatt opp. Jakop sover oppe, Jonas på rommet til Caroline, Jon på sofaen og Dina under bordet. Trøtt og kjedelig gjeng.
Har forresten fått brev i posten om at jeg får dekket leiebil i 10 dager, så jeg får gå ned i morgen å høre om de har noen ledige. Stemmer nettsiden, er det ikke noen før på mandag, men heller da en ingen. Satser på å få en jeg får plass til vogna. Dessuten kan jeg få levert skade nr til verkstedet, så endelig ser det ut å få fortgang på seg. Håper de kan reparere den. Ser sånn ut i alle fall.

Snakket tidligere i dag om at jeg skulle legge ut noen bilder av Mocca når jeg fikk noen, og det har jeg gjort nå. Det første er tatt for ca 1 år siden, og de 2 andre er tatt i dag.
Mocca 

Mocca


Blogges

Ingen kommentarer: