9. apr. 2012

I dag, har dagen blitt godt brukt. Ikke lenge etter vi stod opp, ( Jakop vekket oss rett over 10) kjørte Jon rett opp til Tore. Der skulle han egentlig måle ett eller annet, ikke godt å si hva det er når det gjelder de to, men det ble visst ikke noe av. Etter en liten stund tok de seg en tur bort til Kvelland Vingård for å hilse på. I mens koste Jonas, Jakop, og jeg oss hjemme, med litt tegning, leking, mat og jakt på Jakop som hadde funnet seg noen smokker og ikke hadde lyst til å gi ifra seg.Da jeg sa han bare fikk ha smokken i senga forsvant den fort ut av munn. Virker hver gang :)

Rett etter Jon kom hjem, kom også Caroline og Jan Arve. De hadde tatt med seg Tomine og Linn.
Jon og Jonas stakk en tur til båten for å ordne ett eller annet. Tror det var noen ledninger eller slanger, men er ikke helt sikker. Fulgte nok ikke helt etter da vi var på Neset i går. Jonas fik lyst til å sette garn, så da var det bare å sette kursen utover. Ikke ofte han i det hele tatt vil være med ned til sjøen, så da han attpåtil vil ut med båten, var det bare å komme igang.Imens var vi andre hjemme å koste oss. Jakop fikk narret Tomine opp på loftet, og inn på lego rommet. Der hadde ho bygd lego for Jakop, til den store gullmedaljen. Etter en stund forsvant Jan Arve og Caroline ned på butikken. Der kjøpte de inn til middag som Jan Arve lagde litt senere. Kjempe godt. Makaroni, kjøttdeig, saus med ost på toppen.  Til og med Jakop og Jonas spiste godt.
Deilig å slippe å tenke på middag. Så i dag koste jeg meg med middagen ekstra mye.

Jan Arve og jentene tok seg en liten kjøretur. De kom hjem med broren til Linn i bilen. Han og Jan Arve tok en tur ned på bowlinga. Caroline, Linn og Tomine forsvant inn på rommet slik at Caroline fikk pakket kofferten. I morgen reiser ho med tante og onkel inn til Oslo. Onsdag reiser de videre med en annen familie til Praha.

Da ho hadde pakket en stund, klarte jeg og narre med meg jentene på tur med Dina. Vi skulle gå langs en traktor vei på oppsiden av Jovannet. Ett stykke opp deler veien seg. Caroline ville gå den ene veien og vi 3 andre ville gå den andre. Siden Caroline var så veldig sikker på at ho hadde rett, og ho var den som hadde vært ved Jovannet mest, fant vi ut at vi fulgte ho. Det jeg ikke tenkte på var at ho aldri har gått den veien før. Det ble en deilig tur, og kommer til å gå den veien flere ganger. Så endel spor etter elg på stien, men merkelig nok reagerte ikke Dina. Vi endte opp på den motsatte siden av Jovannet enn det vi hadde tenkt, men det gjør jo ingen ting. Vi fant ut at neste gang går vi motsatt av det Caroline vil hvis vi er usikre på veien.
Da vi kom hjem var vi både våte og slitne, men det var absolutt verd det.  etter å ha slappet av en stund, gikk jentene inn på rommet for å pakke ferdig.
Etter en stund kjørte de Tomine hjem, mens Linn ble hentet. Jonas skal sove hos Caroline i natt siden ho reiser i morgen. Jan Arve måtte hjem siden han skulle på jobb i morgen. Jonas klarte å sovne tilslutt. Nå skal Caroline og jeg se en CSI episode, så er det rett i seng.

BLOGGES

Ingen kommentarer: