8. apr. 2012

I dag hadde vi vår årlige påskeaften tur i skogen. Det er 4 år siden jeg var med sist. Første året var jeg ganske ny operert, og lå på sykehuset pga betennelse i foten. Andre året var ikke foten helt frisk ennå. Tredje året var Jakop Nicolai nyfødt, og vi valgte å holde han hjemme. Han kunne jo ikke være alene hjemme, så da måtte jeg være hjemme med han. I fjord var det dåpen til Melissa, og mange folk på besøk, så vi tok grillingen hos Liss og Erik.
Men i år skulle vi avgårde igjen, og denne gangen kunne jeg være med.
Fikk pakket sekken med det vi skulle ha med. Neste år får vi ta en større sekk, for det skulle være med en del ting. Tepper, skinn til å sitte på. Kaffe, brus, pølser, kniv, kopper. Og litt annet. Liss og Erik stod for sjokolade og chips, og Jakop var storfornøyd med at tante og onkel hadde tatt det med.
Jakop begynte dagen ned å kalle Natalie for: Nnnntalie, men etter en stund gikk han over til Terje. Vi skjønner ikke hvorfor, men det er kanskje ikke meningen heller. Vi prøvde å få han til å si Talie, men nei. Han holdt fast på Terje. Som hevn begynte Natalie å kalle Jakop for Nils, men han skjønte den med en gang, og svarte bare ja når ho ropte Nils. Vi får nok gå inn for hardtrening på navnet Natalie.

Erik og Jon spikket pinner til pølse spydene. Jonas prøvde, men vet ikke helt hvorfor han ikke gjorde seg ferdig. Vi fikk grillet mange gode pølser, men jeg holdt meg unna i dag. det ble liksom bare sånn. Jonas grillet pølsene selv, og var kjempe fornøyd med det. Tror de smakte bedre da de var selv grillet. Jakop måtte selvfølgelig både spikke pinne, og grille pølsa selv. Han gjorde det i motsatt rekkefølge, men det gjør ingenting. Er bare 2 år, så da er det ikke greit å følge helt med. Vi koste oss masse. Natalie er helt super og lekte med både Jakop og Jonas. Jonas hadde tatt med seg noen leker så han koste seg med det når han ikke var rundt å utforsket. Jakop ville gjerne være over alt, og fikk med seg tante Liss. Til slutt fant han ut at han ville klatre opp, og skli ned an fjell skrent, noe som var ganske tungt for både den som stod nede og dyttet, og den som som satt oppe å tok i mot. En stund etter vi var ferdige med å spise, pakket vi sammen tingene og gikk tilbake til bilene.

Liss, Erik og Natalie var med oss hjem en tur. Der koste vi oss i sola og drakk kaffe og brus. Natalie spilte fotball med Jonas med Jakop løpende etter. Han må jo være med han også. Da jeg spilte litt med Jonas gav Jakop opp. Han fant seg en vaskebøtte som han tredde over hodet, og ruslet snublende rundt.
Da de gikk hjem var det på tide å rydde ute, og så komme seg inn for å gjøre klar for legging. Han har fortsatt trassen med at det høres ut som om vi tar livet av han når vi kler av han. Prøver å ikke le av han, men det er ikke lett.
Jonas fikk narret meg til å spille Angry Bird i dag, noe som er første gangen. Har ikke sett det før, bare hørt om det, så jeg var ikke helt sikker på hva jeg gikk til, men må innrømme at det faktisk var litt gøy.
Nå er det tid for en røyk, og så er det rett i seng.
BLOGGES

Ingen kommentarer: