23. apr. 2012

 Det har vært en deilig dag med god temperatur og en god blanding av overskyet og sol.
Alle fire guttene har lekt godt sammen, og vært mye oppe på rommet å lekt. Etter hvert kom Elisabeth, Jan og Alexander, og vi gikk vi ut og koste oss i sola med en god kopp kaffe. De kunne ikke være så lenge, for Elisabet måtte hjem for å se om hesten var igang med fødselen.

Onkel Erik var oppe en tur for å hente noen klær som Caroline hadde hatt med seg i kofferten sin da de kom fra Praha. Han hadde også med seg M&M sjokolade, med figur "maskin" til guttene. Det ble godt tatt imot. Jakop skjønte hvordan det virket med en gang. Vet ikke hvordan, for han har ikke sett eller hatt en sånn før, men han er jo ikke akkurat dum. Kjempe koselig at Erik kommer innom, synd det ikke er oftere, men skal vel egentlig ikke si noe på det. Jeg løper ikke akkurat ned dørene ho de heller.

Da Onkel Erik var gått, gikk vi inn for å flytte rundt på møblene på soverommet vårt. Noe som medførte nesten demontering av stativene til kleskorgene. Måte dele de i 2 alle sammen, men jeg syntes det ble veldig stilig. Dessuten er det mye lettere å få tak i tøyet, slipper å strekke meg, eller stå på noe for å rekke til toppen. Noe som har vært ganske spennende når jeg har dager med mye vondt eller dårlig balanse. Nå slipper jeg i alle fall ikke det mere. Deilig.
Tore var også innom her i kveld. To ganger faktisk. Det er koselig det.

Ble faktisk ferdig på rommet i kveld, men det var ikke takket være Jakop i alle fall. Han krøp under, over og igjennom skuffeseksjonene, som stod alle veier i gang og soverom, sammen med kurvskuffer stablet fulle i tøy. Ikke lett å få gjort noe da, men vi var to som holdt på, så det hjalp. Ikke hadde Jakop noen planer om å legge seg til å sove i kveld. Det at han hørte at Caroline og Jan Arve kom, hjalp ikke. Caroline hadde veldig lyst til å gå inn til han, men jeg fikk ho til å holde seg unna. da vi hørte Jakop rusle rundt på rommet og lekte, fikk ho lov til å gå inn, og da hadde jeg to kjempe glade barn. Etter langt å lenge, litt kos på armen og noen sanger fikk jeg han endelig til å sove. Jonas var helt super i kveld, og protesterte ikke bitte litt engang.

Problemet med Jonas er at hvis vi ikke passer på at han kler av seg legger han seg med alle klærne på. I kveld var Jon med opp for å se til at han kledde av seg, men da jeg var innom i stad, hadde han faktisk kledd på seg igjen. Heldigvis er det ikke noe problem å få kledd av han igjen. Han våkner sånn halvveis og hjelper til.

Resten av kvelden har vært stille og rolig. Må si det er deilig når Caroline kommer hjem etter å ha vært i Vanse hele helga. Heldigvis holder ho reglen om å komme tidlig hjem på søndagen. Kos når ho har tid til å snakke, og gøy å høre ho fortelle om det de har gjort i helga.

Nå er det på tide å legge seg. En liten kvelds røyk og så er det i seng. Blir spennende å se hvordan det blir å sove sånn som senga står nå.

BLOGGES

Ingen kommentarer: