4. apr. 2012

Fotball og Påskepynt


I dag har det vært full aktivitet her. Jakop vekket Jonas og Alexander, men Jonas tok med seg Jakop ned. Heldigvis var det Jon som stod opp med de, så jeg fikk ligge litt lenger.
Caroline har i høst vært med i en gruppe som kalles SMIL. Det er for ungdom med psykisk syke foreldre. De ville gjerne video intervjue henne, for å bruke det som en slags opplærings film for andre kommuner, som gjerne vil danne samme type grupper. Veldig spennende, og jeg syntes hun er kjempe tøff som tørr være med. Mulig hun, og eventuelt jeg skal være med på flere lignende oppgaver andre plasser.
Mens de hold på å filme, var vi andre ute. Guttene spilte fotball, mens jeg koste meg i sola.

Da de var ferdig, gikk Jon, Jonas og Alexander ned til båten. Jakop, Caroline og jeg kjørte ned til Alleen for å handle litt. Skulle ha middag, ett par påske egg, diverse til påskepynt verkstedet og denne drikken min. For at jeg ikke skulle glemme helsekost forretningen, parkerte vi ved siden av, og gikk dit først.
Vi rakk akkurat ikke hjem før de andre, så jeg måtte snike meg rundt for å fylle, og gjemme påske-eggene. Etter at alle eggene både inne og ute, alle 8, var funnet, var det tid for fotball.


Jon, Jan Arve, Alexander, Jonas og Jakop løp rundt på plenen som noen forvirrede høns. Passer vel egentlig godt nå i påsken. Det må være sagt at det var litt konstruktiv spilling også. Innimellom all virringen og spillingen, var det noen fine akrobatiske trinn.
Det beste ser du her. Alexander som tar ett fint ballett sprang over Jakop.

Da de tok en pause, drev Jan Arve å viste hva som skjedde hvis man trykket en spesiell plass på underarmen. Jakop fant ut av at dette ville han være med på også, og tok i det han kunne for å få dratt jakke erme opp. Han ser egentlig ganske skummel ut, og hadde han vært større hadde jeg ikke hatt problemer med å bli redd. Hva mener dere?

Etterpå var det tid for middag, og i dag ble det kylling, ris og bearnaisesaus.Etter middag kjørte Jan Arve, Alexander og Caroline seg en tur, mens jeg fikk lagt Jakop, og funnet frem det vi skulle ha for å få laget påskekyllinger.


Det første vi gjorde da de kom hjem, var å blåse tom eggene. Utrolig å gøy det er å se på når de blåser. Blir vel kake, og eggerøre av de eggene i morgen.Etterpå satte vi oss ved kjøkkenbordet for å lage kyllinger. Det ble en hver, og vi får sikkert laget noen i morgen også. Det ble ble 5 flotte kyllinger, og jeg gleder meg til å sette de opp i morgen. Kanskje jeg får surret meg til å finne påskedukene, og sette opp påskepynten. Har veldig lite påskepynt, men det er kanskje fordi vi nesten aldri er hjemme i påska. Jeg ønsker meg i alle fall påskepynt til jul. Hint. Hint.Eggene vi skal male ligger nå nyvaskede og venter spent på morgendagen.
Kyllingenes eier fra venstre til høyre:
Jonas, Caroline, Alexander og Lena.
Hodet i bunn tilhører Jan Arve :)Ingen kommentarer: