22. apr. 2012


Dagen i dag har har virket veldig lang, men så har vi fått gjort endel også. Var oppe  i halv 9 tiden, for da skulle Jon ut med båten. Han tok faktisk mopeden til Caroline ned til Agnefest. Litt kult egentlig, skulle gjerne ha sett han, men han var kjørt før jeg kom ned trappa  De fikk i alle fall noen fisk, Jon vil ikke si hvor mange, så de var sikkert ikke forrnøyd med fangsten.
En stund etter at Jon gikk, kom snekkeren for å fortsette på terrassen, og Albert holdt på med litt forskjellig på utsiden. Noe av det første Jakop har spurt om på morgenene den siste uka, er om mannen er i trappa, og om Albert er i traktoren.
Da han etter er liten stund oppdaget at de begge to var på utsiden, ble han hengende i vinduskarmen en god stund før det var greit å få på seg annet tøy og en tørr bleie. Vi skulle ingenting i dag så da gjør det ingenting om man venter en stund med morgen stellet.




Da Jon kom hjem gikk vi ut for å ta en kopp kaffe og en røyk, tenkte jeg skulle inn å hente guttene, men så langt kom jeg ikke. Plutselig kom Jonas og Jakop ferdig på kledd rundt hushjørnet. 
Jonas hadde vært kjempe flink med å kle på Jakop, men han syntes det var litt dumt for han hadde ikke finne dressen eller en ute-bukse til han. Noe som ikke var så veldig rart, fordi tøyet lå oppe på hattehylla i den gangen vi ikke bruker. 
Jeg gikk inn for å sette på mere kaffe, og for å hente noen kopper til arbeids guttene på utsiden.
Når vi hadde vært ute en stund, kom Jan og Elisabeth med guttene. Nicolai og Benjamin skal være her til i morgen. Alexander skulle være hos noen andre denne gangen, men det hindret ikke han og Jonas til å sette igang full krig, og å løpe rundt der de ikke kunne eller Alexander burde. Nicolai var endel med de, men ellers så var han litt over alt. Jakop og Benjamin var rundt over alt. 


Etter en stund reiste Jan, Elisabeth og Alex videre. Jon kjørte avgårde med Albert og Line for å hjelpe til med et kanin bur eller noe sånn. Fikk det ikke helt med meg, for Jon kom bare å sa han skulle gå. Mens vi ventet på Jon, gikk Jakop, Benjamin, Nicolai og jeg en tur bort til naboen  for å se på kaninene og hønene. Kjempe gøy å se hvor glade de blir av å se noen få, men fine dyr. 
Gleder meg til å se øynene på Jakop når vi skal i dyreparken til sommeren. 
Jeg kjørte nedover til Alleen når Jon hadde kommet hjem. Skulle handle noe mat, men det viktigste var å se om de hadde leiebil ledig. Det hadde de nok, siden det stod flere på utsiden, men hva hjelper det når han som har med bilutleie å gjøre er på ferie. Han kommer ikke tilbake før på mandag, og de som er på jobb i helga kan ikke hjelpe meg. Fikk beskjed om å komme ned mandags morgen. Hadde jeg kommet meg ned uten problemer, hadde jeg ikke trengt leiebil. Får se hvordan jeg fikser det, men ned å få bil skal jeg.

Så var det hjem å lage middag, og til min store glede spiste Jonas masse. Ikke bare platene og osten, men alt som er i lasagnen. 
Samal og Abelone kom innom en tur, mens vi spiste. Ungene koste seg med de før jeg begynte å kle av Benjamin og Jakop. De løp rundt i bare bleia, gjorde seg til og tullet. Helt herlig å se på.
Jonas og Nicolai gikk for å se film og spise lørdags godt på rommet til Caroline. Etter en film eller to, gikk Nicolai å la seg oppe på rommet med de to andre guttene, mens Jonas la seg til å sove i senga til Caroline. Har blitt favoritt plassen når Caroline er borte, men må si han er glad i å sove på det rommet når ho er hjemme også. Sier ho ja når ha er her, lyser hele han opp. 

Jon og jeg har sett ett par filmer på tv i kveld, og nå ligger han og ser på Paradise hotel. Så nå er det på tide å få lagt oss.
BLOGGES

Ingen kommentarer: