12. mar. 2012

Skoleball og 2 år

 På fredag var Caroline på skoleball for 10. klasse. Ho var med i rydde komiteen, så ho gikk rett til Heimtun etter skolen. Erik kjørte ho hjem da ho var ferdig. Etterhvert kjørte vi ho ned til ei venninne hvor ho og 3 andre skulle stelle seg. Hentet de ca 1945. Måtte ta masse bilder av de, før jeg kjørte de ned til Heimtun. Jan Arve kom og hentet ho da ho var ferdig, og ho var hjemme i 01 tiden. Ho hadde hatt det kjempe gøy, og var stor fornøyd med kvelden.

Jonas var i fødselsdags selskap hos en i klassen, og var godt fornøyd med kvelden han også. Lørdag var Jon ute og trakk garn med Samal. Jon var ganske gira når han kom hjem. De hadde fått besøk av kystvakten. Det var ingen problemer, bare en liten kontroll som gikk helt fint. De fikk litt fisk også. Jan Arve skulle jobbe så Caroline tok seg en tur i Alleen sammen med noen venner, og Jonas og jeg var og kjøpte gaven til Jakop.

I går (søndag) ble Jakop Nicolai 2 år. Tiden går så fort at man liksom ikke klarer å følge med. Syntes det bare er ett par måneder siden han ble født, og vi fikk holde det bitte lille nurket i armene for første gang. Men, men.
Da han stod opp fikk han gaven fra oss som var en sykkel hjelm og en 3 hjuls sykkel, eller lytte som Jakop sier. Han var strålende fornøyd og syklet rundt i 1 etg. med ett stort smil. På formiddagen var vi ute en tur, hvor Jonas og Jakop lekte med lego. Jada vet vi gjør ting litt motsatt. Sykkel inne og lego ute, men virker fint det. Steiner, gress og sand hauger forvandles fort til forskjellige planeter :)

Selskapet var kjempe koselig. Med familien på besøk, blir det alltid kos. Jakop spiste så mye muffens, is og sjokoladekake, at han ble enda mer propell enn normalt. Kan vel si det sånn at leggingen ikke gikk like lett og smertefritt som de andre dagene. Tror nok han var godt fornøyd med dagen.

I dag tidlig, når jeg stod og smørte niste, så jeg en skygge i øyekroken. Trodde det var Jakop som prøvde å snike til seg en av muffensene som han skulle ha med i barnehagen. Nei da. Snudde meg og oppdaget 3 rådyr som stod og tittet inn kjøkkenvinduet. Må innrømme jeg skvatt ganske mye. Veldig fine og utrolig koselig når de rusler rundt på utsiden. Det resulterte i alle fall med at Jakop lørte seg og si rådyr :)

Jakop har tydeligvis lagt sin elsk på hjelmen han fikk i går,for den hadde han på i bilen både til og fra barnehagen. Han feiret 2 års dagen i barnehagen i dag, og hadde med muffens og sjokoladekake. Noe som ble godt motatt. Hummeren (bilen) han fikk i barnehagen holdt han godt fast på i bilen, og lekte mye med den resten av dagen. Han fikk en fin grønn krone, som han var stolt av, og hadde den på av og til og viste seg frem. "Fin" sier han og tar på kronen.

Caroline var på biblioteket med noen venninner for å gjøre lekser, så hentet jeg på vei hjem fra barnehagen.  Rett etter vi kom hjem ryddet og vasket jeg litt på kjøkkenet, skulle ut i gangen og legge fra meg en ting, og på de 30 sekundene fikk Jakop det som han ville. Jeg hadde sagt nei til skive med sjokolade pålegg, men får vi ikke av mamma, ordner vi det selv. Bare at da dropper man skiva.

Jan Arve var ute på Neset og hjalp Samal i dag, og var hjemme rett etter oss. Ei venninne av Caroline satt på opp. Mens jeg lagde middag, var Caroline ute på mopeden, mens Jan Arve var ute med Jakop og Jonas. Kjempe kjekt med snille ungdommer som gjerne  hjelper til. Ellers har det vært en rolig helg og mandag. Jakop sover hos tante Liss, onkel Erik og Natalie i natt. Jeg skal en tur på sykehuset i morgen, og skal være der 0730. Noe som tilsier at vi må kjøre ca 0530. Kipt. Farfar henter Caroline og Jonas for å kjøre de til skolen. Tormod henter Jakop med barnehage bussen hos Tante Liss.
BLOGGES

Ingen kommentarer: