15. mar. 2012

Jakop sin natt hos tante Liss og onkel Erik hadde gått fint. Fikk melding av Liss på FB hvor det stod :
Koseligt å ha Jakop her i natt. Vi to så på tv ca kl 2 i natt :D, og favoritt ordet hans i dag morges var nei, hihi, også pekte han på et lite søtt monster på yoghurten og sa: mamma :p
Må nok inrømme at det høres absolutt ut som Jakop.

Min lille operasjon gikk helt fint. Jan kjørte meg inn. Han møtte opp 0530, og vi var inne rett over 7. Vi fant ingen ruch trafikk, så vi var inne litt tidligere enn beregnet. Hadde time 0730, og jeg satt nok ikke mere enn 5 min. på venterommet før jeg ble tatt inn for å skifte til disse lekre sykehus skjortene og trusene (grøss). Snakka litt med narkose sykepleier, og hilste på legen før operasjonen. Halv 11 var jeg ferdig, og koste meg i kafeen med kakao og kaffe. Halv 12 kom Jan og hentet meg. Det gjør foreløbig mindre vondt enn jeg hadde trodd, men kan jo ikke si at det er så utrolig behagelig å sitte eller gå :) Noe jeg merket godt da vi var ute å lekte senere.

I går var det fotball trening og jeg var sikker på at treningsbuksa til Jonas lå i skuffen hans, men nei. Mangler for såvidt flere bukser, lurer på hvor de er? Så da var det ned til Alleen etter skolen for å kjøpe en. Vi fikk oss en liten handlerunde. 2 joggebukser, 1 bukse, 1 treningsgenser, solbriller og joggesko til rett over 600,- Kan ikke klage på det :) I går var det Jon som var med Jonas på fotball trening. Siste trening før cup`n på søndag. Gleder meg til å se på guttene spille "ordentlig" kamp. Cup`n skal være i Vigelands hallen. Han var godt sliten, og varm i toppen kom han hjem. Mens de var på trening, ville Jakop ut å gå tur. Jeg var litt nysgjerrig på hvor han ville, men han var bestemt på å gå til Abert og Nine. (Albert og Line) De holdt på å fikse på hønseburet ennå en gang, for hønse hauken hadde vært på besøk, og kost seg med hanen.
Han rakk å stelle seg litt, og få i seg noe mat, før vi gikk ned til Liss og Erik for å kose oss med kake. Erik ble 40 år i går, og nærmer seg snart alderen hvor han kan kalle seg voksen. Der fikk vi deilig marsipankake og gulrotkake.
Jakop svevde nesten når han spiste. Det var noe han syntes var godt. Ikke at det er noe sjokk at han elsker kaker. Jonas vet hvordan han skal snurre tante og onkel rundt lille fingeren,og klarte å få litt smågodt i stedet for kake. Caroline var ikke med ned, for ho har blitt helt utrolig kjempe forkjølet. Godt ho får det nå, så ho kan bli frisk til turen til Praha.
Blogges

Ingen kommentarer: