24. mar. 2012


I går var Caroline sin siste dag med tentamen, og da var det engelsk som stod for tur. En av oppgavene skulle man skrive om sin bestevenn. Caroline valgte da å skrive om sin bestevenn kenguruen. Bare Caroline kan komme på å tolke oppgaven på den måten. En veldig stilig stil. Tenkte jeg skulle høre om jeg kunne legge den ut. Da de var ferdige, hentet jeg Tomine, Linn og Caroline. Tror nesten jeg skal begynne å skrive TLC, mye enklere og kortere. De ble med hjem så Caroline fikk stelt seg før de skulle ned til Alleen. 
Senere hentet jeg Jonas på skolen,  og vi kjørte ned til Ove`s Yamahas senter for å se om de hadde reim til mopeden til Caroline. De var ikke forhandlere av Honda, og hadde den derfor ikke, men de skulle bestille for meg, og sende melding når den kom. Så da er det bare å vente. 

Ellers var det en deilig og varm dag i går. Ca kl 15 viste det nesten 27 grader C. Det var i sola, men allikevel, når det er mer eller mindre vind stille er det veldig varmt. Jeg klarte til og med å gå ute uten jakke. 
Jeg kjørte ned for å hente Jakop i barnehagen, rett før kl 16. Siden været var så deilig, gadd vi ikke gå inn. Jonas og Jakop lekte med Lego og dinosaurer rundt på hele plenen, og da finner man mye forskjellige landskap. På steinen vi har foran huset, er det ett hull. Der kastet Jakop en en lego mann og en lego hjelm oppi, og den var jo selvfølgelig akkurat så dyp at Jonas ikke rakk ned. Vi sa han skulle fylle på vann, så det kunne flyte opp, og da var det gjort. Utrolig hvor spennende ett hull, en lego mann, en pinne og litt vann kan være. Tror nesten de hold på i en time. 
Hadde tenkt å gå inn til barne-tv tid. (1800), men i det vi var nesten ferdige til å rydde, ringte Albert, og bad oss bort en liten tur.
Jonas ble igjen hjemme. En trøtt og sliten Jonas, er ikke noe vi tar med på besøk hvis ikke vi må, Når han får hvilt seg, og fått litt tid for seg selv, er han like glad, fornøyd og skravlete som alltid. Jon og Jakop gikk hjem etter en stund, for da begynte Jakop og bli både trøtt, og rampete. Jeg ble igjen, koste meg og skravlet med Line og Albert. 
Caroline reiste til Vanse, så da guttene hadde lagt seg, ble det helt stille i huset. Veldig deilig egentlig, men det føles nesten litt for stille ut av og til. 
Nå skal jeg ut i det fine været og kose meg.
Blogges

Ingen kommentarer: