16. mar. 2012

I går kveld lurte Caroline på om ho skulle gå på skolen, eller ikke i dag. Vi fant ut at det lureste var nok at ho ble hjemme idag også.
Da jeg tittet inn til henne etter å ha kjørt Jonas og Jakop, så jeg at vi hadde tatt rett avgjørelse. Ho snufsa, hosta og harka. Tårene rant, og ansiktet var hovent. Egentlig så ho ikke særlig frisk ut, men det kan dere kanskje se selv på bildene.
Ho hadde time hos optikker i dag, men når man er så hoven i øynene at man nesten ikke ser forbi nesetuppen, er det liksom ikke mye vits i å ta en syns-test. Ellers har ho bare surra rundt her i dag eller sovet.
Vi hadde Amerikansk gryterett til middag i dag, og fant ut at den smakte bedre med kyllingkjøttdeig enn med vanlig. Hadde egentlig ikke trodd det, men så har jeg vel aldri tenkt over det heller.
Jon og Jonas var ute og sparket fotball etter middag. De hadde seg en pause hvor de var borte hos naboen en liten tur.
Mens de koste seg på utsiden, la jeg Jakop til å sove. Det blir noen sanger hver kveld, men det er bare kos det. Han hadde seg en liten våken protest i stad, og hadde noen stått på utsiden hadde de nok trodd jeg prøvde og avlive han, mens jeg egentlig gikk opp trappa til soverommet. Siden han skreik så høyt valgte  jeg å gå med ham på armen inne hos oss, siden Jonas sov. Etter å ha protestert en stund, spurte han til slutt etter tutt, kos, natte og sang. Enkelt oversatt: Kan jeg legge meg i senga med tutten og kosen, så kan du synge litt for meg? Nå skal jeg sette meg ned og se på tv litt, før det er natte på meg også.
Blogges

Ingen kommentarer: