30. mar. 2012

I går ettermiddag var Jakop syk og full i feber, men jeg kan love deg at det var han ikke i dag. Full i energi, og rampe streker, var han tilbake til sitt vanlige seg. Etter å ha kjørt Jonas på skolen, kjørte jeg Caroline opp til Kvås. Magen protesterte hver gang ho hostet, så ho hadde ikke mye lyst til å sitte på bussen, hvis ho plutselig måtte tømme seg for slim. Ellers så var ho i fin form. Ho tok med seg nesesprayen for migrenen i tilfelle ho skulle få brukt for den, og det måtte ho. Jakop ble hjemme i dag, siden han var syk i går, og han blir hjemme i morgen for sikkerhets skyld, og fordi jeg har lyst til å ha noen timer alene med han også. Jakop og jeg hentet Caroline tidlig på skolen, for ho måtte en liten tur på apoteket og legesenteret, I tillegg hadde ho time hos optikeren kl 1400. Etter å ha fulgt ho dit, var det avgårde for å hente Jonas på skolen. Caroline var ferdig når vi kom ned. Ho hadde fått linser ho skal prøve i ca 1 mnd. og var veldig forundret over hvor detaljert verden var. Kjenner den følelsen. Etterpå gikk vi på kafeen "far og datter", hvor vi koste oss med natchos, vafler og god drikke. Der kom Rebekka og Linn innom, så da fikk Jakop noen søte blondiner å flørte og kose med. Det er utrolig hvor tidlig de begynner.
 Jakop har begynt med å holde seg for munn når han hoster. til og med smokken går ut. Noe som er ganske søtt, siden han er så liten.
Vi koste oss og slappet av når vi kom hjem. Pratet sammen og hadde det veldig kjekt. Jonas var kjempe flink, og gjorde leksene med en gang jeg sa han skulle gjøre de. Caroline dusjet Jakop i kveld, noe han syntes var gøy, og siden det er så sjelden, blir det ekstra stas. Caroline hjalp Jonas med å få stilt inn varmen på dusjen etterpå. Jakop sovet raskt, så da fikk vi litt alene tid med Jonas før det var han sin tur til å legge seg. Jon kom hjem i 20 tiden, men kjørte opp til Jan på Vigeland nesten med en gang. Han var ikke hjemme før i 22-23 tiden. Rett før vi skulle legge oss, våknet Jakop. Dette var en av de gangene hvor han mener at søvn er overvurdert, noe jeg ikke er enig i. etter langt om lenge, og lengre enn langt sovnet han. Da var det rett i seng for meg.
Jeg var egentlig nesten ferdig med innlegget i går, men da Jakop våknet, rakk jeg ikke den sisten biten, som å sette i bilder. Derfor kom det ikke før nå.

Ha en fortsatt fin dag.
Blogges

Ingen kommentarer: