25. mar. 2012


 Dagen i går er det egentlig mye å si om, men vi tar kortversjonen.
Været var utrolig deilig. På det meste var det nesten30 grader i sola, og det var ikke antydning til vind før i 17 tiden.
Det var 2 store høydepunkt for ungene og egentlig oss også. Det ene var da Jon fant frem sykkelvogna, og satte den i stand. Han tok seg noen runder rundt her oppe i heia, og vi fant vel ut av at han kanskje skulle sykle litt oftere. Jakop likte vogna så godt, at han satte seg oppi og ville ha på selen. Han var utrolig trøtt,og sovnet nesten med en gang.
Mens han lå å sov litt, fant Jon en gjeng med stål orm som hadde lagt seg til under en stål plate. Jon er ikke så veldig glad i ormer. Jeg syntes det bare var gøy. Vi var litt spente på Jonas for sist fikk han helt panikk, men nå syntes han det bare var gøy.
Vi fant noen til Jakop når han våknet, og han syntes de var fine, og ville bare kose, nusse og stryke på de.
Da jeg hadde handlet, tok vi med lørdags godtet ut, noe vi alle syntes var en fin idet. Da ble vi jo ferdig med det lenge før barne-tv tid, samtidig som det ble energi inn, og energi ut.
Den stenen som var veldig populær til lego fisking, ble i dag en hoppe sten for Jakop. Klatre opp, hoppe ned. Klatre opp, stupe ned. Gikk ganske bra, bortsett fra ett skrubbsår han fikk på kneet, igjennom strømpebukse, bukse og dress. Føler det kan bli en ganske blodig sommer. Dette var lørdagen kort fortalt.
Blogges

Ingen kommentarer: