11. mar. 2012

Hvor ble det av februar?


Februar er allerede over, og vi teller 11. mars. Utrolig hvor fort tiden egentlig går. Det var ikke mye som skjedde i februar, men siden det var litt med alle, får vi ta de en etter en.

Jonas begynte endelig på fotball. Har prøvd siden han begynte på skolen, men neida. På første trening ble jeg litt bekymret ett lite øyeblikk. Han stod i mål, og reddet med nesa så han stod og sjanglet, men det gikk fint :) Så da han denne uken frivillig gikk med på å lete Lyngdal rundt etter ordentlige joggesko, og frivillig prøvde 2 joggebukser, fant jeg ut at dette er noe han liker.


Vinterferien hadde vi hjemme i år. Veldig uvant, men siden jeg hadde time på sykehuset i slutten av ferien, ble det sånn. Vi hadde besøk av Bjarne Johan, Kasper og Anne Marit den ene dagen. Kjempe koselig. Det endte med at Jonas overnattet der noen dager senere, noe han syntes var kjempe gøy, og han hadde hatt det helt topp. Han var med de på kino på søndagen også. Vi var også en tur hos Jan og Elisabeth, og da vi skulle gå, fikk Jonas besøk av hesten Hege i bilen.

Ellers har vi hatt STORE  problemer med Jonas og tannlegen. Vi har prøvd alt, og det har nå endt med at han må inn og borre ett hull under narkose. Blir spennende og se hvordan det går. 

Caroline har vært utrolig flink og lest mye til teori prøven på moped. Ho hadde også en muntlig prøve eksamen på skolen. Kan ikke huske å ha sett ho har jobbet så godt og fokusert noen gang, og med en karakter på 3+ er jeg kjempe fornøyd og stolt :) Vi har også gjort ho klar til skoleballet. Fått extension, kjole, sko og noen småting som er "nødvendig" å ha til ett skoleball.


Da Anne Marit og ungene var oppe en tur, hadde Jakop store problemer med å dele traktoren med Kasper, Man de fant en løsning på det også. Han fant også ut at han kan klatre ned bak sofaen, klatre opp, og hoppe fra armlenet. Kjempe gøy syntes han. Ikke noe gøy, syntes vi, siden vi ikke kunne snu ryggen til før han hoppet. Utrolig nok har det ennå ikke gått galt. Etter 2 dager begynte han og hoppe ut av senga også.

Blogges











Ingen kommentarer: