19. mar. 2012

Først vil jeg bare vise hvor anderledes, og "stor" Jakop ble da han klippet.

Jonas var med på sin første fotballkamp, og cup i dag. Siden Jakop har hatt feber og vært veldig forkjølet ( sikkert smittet av Caroline) drøyde vi det en stund så han slapp å være der lenge. Jonas hadde så fryktelig lyst til at vi skulle være der og se på. Vi skulle egentlig være der når 2. kampen begynte, men siden kampen skulle spilles tidligere enn antatt, rakk vi det akkurat ikke. Det var kjempe artig å se de spille. Noen spilte med livet som innsats, men andre hadde en litt mere avslappet holdning. Noen stod å kikket på, men så plutselig tok de fart, og spilte kjempe bra. Kampene gikk kjempe bra. De spilte 2 uavgjorte kamper og 1 vinn. Kampene varte 10 minutter, og det var ingen side bytte. Men det så ut som om de hadde nok med de 10 minuttene.
Jonas fikk veldig vondt i bena mens han spilte. Leggbeskyttelsene  er litt store og stykke med strikken som går under foten er litt tykke, og siden han er litt høy over rista, mistenker jeg at det kan være det som gjør at han får vondt. Vi skal ned på sporten i morgen. Tar med joggeskoa, og så får vi se hva vi finner ut av.
Uansett hadde Jonas det kjempe gøy. I pausen fant vi Anne Marit og Bjarne Johan. De var der og spilte med laget til Årnes.
Jonas var fryktelig stolt da han viste frem pokalen de fikk.
Da pokalutdelingen var over kjørte vi hjemover. Jakop bestemte seg for at han ville kjøre med Jon hjem, og siden Jonas ville være der Jakop var, endte det med at jeg kjørte alene. Jonas var utrolig sliten da vi kom hjem. Han punkterte helt. Det tar nok på å være på Cup.Da han hadde slappet av en stund, tok han med seg Jakop opp på rommet, mens jeg og Jon gikk ut for å ta en kopp kaffe og røyk.
Vi satt og kikket på den ene busken langs husveggen. Vet ikke helt om det egentlig går ann å kalle det en busk. Tørr, greiner i alle retninger, og like mange grener på bakken som oppover langs husveggen. Jon begynte med å klippe den ned, og så tok det av. Jeg gikk inn for å hente guttene ut, og de tok med seg en kasse med dinosaurer.
Vi fikk ryddet litt opp rundt på fremsiden av huset. Jon stablet vekk paller og andre store ting. Klipte greiner, og stussa trær. Bar inn akebrett, og andre vinter "aktiviteter", kasta søppel, og så videre. Jeg fikk rakt vekk gammelt rusk fra blomster-beddene.  Fikk også ryddet plass til kompostbingen.
Vi har en skråning opp mot skogen, og jeg var ganske sikker på at jeg ville finne en stein mur under alt det lange, tørre gresset. Tok til å rake på gresset, og der tittet det frem en mur. Orket ikke ta alt, men får fortsette senere. Må få skaffet oss en plen rive, og en liten blomster saks, og så får jeg ta det litt etter litt.

Man skulle trodd at jeg hadde lært å høre etter hva kroppen sier, men lurer på om jeg er døv av og til. Angrer i alle fall veldig på at jeg ikke sluttet da kroppen sa i fra første gangen. Det å være i en hall full av mennesker går på psyken løs, og det å jobbe i hagen går utover kroppen. Skal bli spennende og se hvordan formen er i morgen. Ikke så spennende egentlig, for jeg har oversett signalene før, men er liksom så utrolig deilig når jeg har lyst til, og klarer å holde på med ting. Men,men. Kan bare skylde på meg selv.

Håper på fint vær, og lite vind i morgen, så kan jeg få tatt med Jakop ut en tur.
Caroline kom hjem i 19 tiden, og begge guttene lyste opp. Tydelig hvem som er helten der i gården. Caroline hadde kost seg masse i helgen, og i dag hadde de vært på tur, og grillet litt.
Det burde vi bli flinkere til også.
Blogges

Ingen kommentarer: