30. mar. 2012

Dagens siste rampestrek på gang
I dag har vært en stille, men allikevel en aktiv dag. Det har gått i ett med Jakop. Han har blant annet besøkt Dina i buret og gitt ho mat. Først en og en knott, og tilslutt i mat skåla. Vi har fått støvsugd, i alle fall så godt det går an med Jakop som skal hjelpe, og samtidig prøve å lure seg vekk, snike seg ut mm. Sånne ting som er typisk Jakop.
Vi hentet Jonas på skolen 1230. Jakop elsker når han får være med å hente han og begynner å rope på broremann før vi ser skolen. Jonas smiler like mye når han får se Jakop i bilen. Vi lurte på om vi skulle ta en tur til naboene, for å se på kyllingene som bare er 1-2 dager gamle, men Jakop sovnet, så vi får se om vi tar det i morgen. Gleder meg, for det er utrolig mange år siden sist jeg så en. Passer fint at de kom nå, for da blir de ekte påskekyllinger.

Jan Arve og Melissa koser seg på 2 års dagen til Jakop.
Hentet Caroline på Joker halv 3, kjørte ho hjem og satte  ho til å se etter Jakop. Mormor (Mamman min) skulle komme, og jeg håpte jeg skulle rekke butikken før ho kom, og jeg klarte det akkurat ikke. Møtte ho rett nede i bakken. Det var bare lasagne jeg skulle ha, så det tok ikke mange minuttene. Det er alltid like koselig å få mamma på besøk, og det var det denne gangen også. Ho hadde med seg julepresangen fra de. Det var en foodprosessor, og jeg gleder meg til å få prøvd den. Det blir nok i morgen, og kanskje jeg tar et bilde. Mamma er i Lyngdal for å hente Martin, Toril og Melissa. De skal være i Osen i påskeferien.
Jan Arve kom i det vi skulle spise, og dermed var vi 7 stk. ved bordet. Ikke så ofte vi er så mange, men det er vel derfor det blir ekstra koselig. Caroline og Jan Arve kjørte utover til Vanse ikke lenge etter middag. Etter å ha ryddet bordet, tok vi en kopp kaffe før mamma skulle ned til broderen.
Vi var ute en stund. Nabo gutten og en til kjørte cross, og da blir Jakop stående nesten helt paralysert. For finnes det noe som kan måle seg med traktorer og maskiner, må det være mopeder og diverse motorsykler, eller bobed, og lytte som Jakop kaller det.
Jonas skoser seg i Caroline sin seng
Jonas la seg tidlig i dag for han var sliten, og som dere ser er det en som vet å benytte seg av at Caroline er borte. Han låner senga til Caroline, og ser på  film. " men det er best når Caroline er her også" sier han så fint, når jeg spør om det er kjekt at Ella er i Vanse så han kan ha senga. Jakop var inne for å si god natt til Jonas når han skulle legge seg, og da klarte han det utroligste. Han stod helt stille, og plutselig smalt han haka og nesa i gulvet. Fikk på kald klut med en gang. Det eneste jeg kunne finne etterpå var et lite kutt på overleppa. Sikkert fra tennene, men det blødde ikke. Glad jeg ikke er han, for han får sikkert en kjempe hoven og vond leppe i morgen. Den gutten er mere uheldig enn det som burde ha vært lov. Det verste er jo at det er nesten bare hodet det går utover. Holdt han oppe litt ekstra for å se at det hadde gått fint.

Etter det har det vært veldig rolig her. Jon sovnet som vanlig på sofaen. Satser på at noen ekstra dager fri i påskeferien hjelper.
Marsipan/ bløtkake, med bilde i marsipan. Laget av Kirsten
Nå skal jeg sette meg til å se på en episode CIS som jeg har tatt opp for ett par uker siden. Kanskje jeg får sett flere før jeg legger meg. Får se hva jeg orker. Det er utrolig hvor slitsomt det kan være å holde ett par øyne oppe.
Tenkte jeg skulle begynne å legge ut litt bilder fa caroline sin komfirmasjon i september 2011, siden jeg aldri får surret meg til å skrive ett eget inlegg om det.

Blogges
2 pene damer. Natalie og Caroline

Ingen kommentarer: