25. mar. 2012

Dagen i dag var om mulig enda varmere enn i går. Nesten 32 grader i sola. Siden det var nesten vindstille i dag også, klarte til og med jeg å gå rundt i pirat-bukse og singlet.
Jakop er så glad i å være ute, at han begynner å spørre om å gå ut nesten før vi får stått opp. Så her er det ut før 11 og inn i 18-19 tiden, og enda er han våken og i god form.
Vi har vært ute i hele dag, kost oss i det fine været. Syklet, lekt, kost litt og snakket litt med marsvin, spilt fotball, og hatt invasjon av dinosaurer på plenen.
Jon og gutten var en tur på Neset, mens jeg utnyttet tiden til å legge sammen tøy. Det var blitt så mye at jeg var redd de skulle angripe, men fikk lagt de i skapene før det kom så langt. Ute er det så god tørk at tørkestativet blir satt ut og tøy blir tørket. Kjempe kjekt, og så lukter tøyet så godt etterpå. Gleder med til vi får opp tørkestativ ute. Etter på tok Dina og jeg en tur opp i heia bak huset. Ganske spennende. Visste ikke hvor vi skulle gå, siden vi ikke har vært der før, og det ikke er noen stier. Jeg var litt sliten, men Dina var helt utslitt. ho rusla bort til vann skåla, og drakk til bunns.
Rett etterpå kom Jon og guttene hjem, og det var igjen full rulle på utsiden. Vi gikk inn i 19 tiden, og det var ikke Jakop helt enig i. Han prøvde å stikke ut med jevne mellomrom,og det var så vidt han ville spise kveldsmat.
I kveld var det full krig for å få kledd av han, og tatt på han pysj. Jon tok kampen med å ta av klærne inn til bodyen. Det var jeg som skulle legge han i dag, og da vi var oppe for å finne pysj var krigen igang igjen. Fikk av han bodyen, og fant ut at jeg skulle henge opp den siste gardina før jeg la han. Siden bleia var nesten helt av, gikk han rundt å freste, og prøvde å heise opp bleia igjen. Etter mye protester, og mange forsøk på å komme ned av fanget mens jeg tok på bleie og pysj (jeg vant) var han så trøtt og sliten, at han faktisk spurte om han kunne legge seg i senga. Noe jeg selvfølgelig ikke sa nei til. Han måtte ha litt drikke, så la han seg godt tilrette med smokken og kosen, og sovnet ganske raskt.
Caroline kom hjem ikke lenge etter at Jakop la seg, og Jonas og jeg nøyt stillheten til å få lekt ute, uten at Jakop skulle blande seg inn, som å stikke av med figurer, velte ting, eller angripe broremann. Etterpå var det kveldsmat på Jonas, og Caroline sin tid til å få prate uten forstyrrelser av guttene. Her må man fordele tiden litt etter ltt, og i forhold til alder. Noe som til nå har fungert greit.
Jørn kom tidligere i kveld, nåe det fortsatt var litt varmt, men de siste gangene vi har vært ute for å røyke, klarer ikke jeg og Jon å la være å mobbe han litt. Han påstår at det er kaldt, og kald trekk, så han sitter å fryser ute. Vi sier vi skjønner han godt, siden det er mange minus og nesten storm. hihi. Kan jo ikke la være. Det er jo vindstille og 9 grader.
Nå er det straks natt i natt, men først en god natt røyk med Jørn.
Gleder meg til alleen opp til huset blir grønn og fin
Blogges

Ingen kommentarer: