20. mar. 2012

Da får vi si litt om dagen i dag. 
Jeg har noen magneter på kjøleskapet, og av og til stopper jeg opp for å lese de, selv om jeg vet hva det står. Det er ganske mye sannhet i endel av disse magnetene.
Caroline var oppe før meg i dag, noe som antagelig skyldes at jeg ikke gadd å hente mobilen til Jonas i går før jeg la meg, og den stod til  vekking ca kl 07. Hihi. Må jo få sagt at det var et lite eksperiment på om ho ville våkne av en ny vekke melodi. Fikk levert de på skolen, men Jakop som har vært syk i helgen, og fortsatt hoster ganske mye fikk være hjemme. Merket at formen var fin i dag, men han ble fort sliten av all hostingen. Jakop og jeg var ute ett par timer før vi skulle hente Jonas og Caroline på skolen. Vi holdt på litt utenfor, ryddet og lekte, og Jakop tok seg en liten tur på sykkelen. Vi hadde oss en liten gå tur til naboen, hvor Jakop faktisk rakk å tegne med tusj, og søle vann på gulvet de få minuttene vi var der. Vi gikk inn og hadde oss en skive før vi skulle kjøre. Da jeg kledde på meg, la Jakop seg til å sove i trappa. Heldigvis sovnet han ikke i bilen.

Da vi kom opp til Kvås for å hente Caroline, endte vi opp med så mange at vi måtte kjøre ett par omganger, og stokke om litt på veien, for vi skulle jo hente Jonas på veien ned til Alleen. Etter mye om og men, endte vi opp med to på Skoland, ei på vei hjem til seg selv, og Caroline, Jonas, Jakop, jeg og ei til i Alleen. Vi fikk kjøpt leggbeskyttere og fotball sokker til Jonas, og litt mat, før vi satte kursen hjemover. Der ble vi møtt av de to som var på skoland. De hadde kjørt opp hit. 

Jonas var ikke helt i slaget, så han gikk opp på rommet og lekte litt for seg selv. Jentene fant frem litt varmt tøy, for de skulle prøve mopedene på utsiden. Jakop og jeg ble med ut, og da jeg skulle inn for å lage middag, ble Jakop igjen ute med jentene. Gjett hvem som storkoste seg. Etter middag kjørte de litt til, før de gikk ned til Tomine. 
Jakop var kjempe trøtt, og da det nærmet seg sengetid, begynte han å nærme seg overtrøtt. Noen minutter etter jeg la han 1. gangen, sa han at han ville ned. Jeg prøvde å si at nå hadde han lagt seg, og skulle ligge i senga si. Han fortsatte å si han at han ville ned, så jeg spurte hvorfor. Japop må på do. Da lo jeg godt. Lot han gå for å se hva han kom til å gjøre. Jeg satte han ned i gangen, og spurte hva han skulle nå, og fikk samme beskjeden: Japop må på do. Så gikk han veldig bestemt inn på badet. Der tok vi av han pysj og bleie, og satte han på doen. Tssssssssss, sa han, også: Ferdig. Vi tok på tøyet igjen. Han gikk inn til Jonas, sa god natt, og gikk rett og la seg. To sanger senere sov han.

Jon kom litt sent hjem for han var ute på Neset for å bære inn noen plater, og for å få kastet noe bygge søppel. gleder meg til å komme ut dit for å se hvordan det er blitt.
Caroline og Jan Arve kom hjem i halv 11 tiden. Jan Arve skal en tur på Lucky Strike i morgen i forbindelse med at han er lærling.
Nå er det absolutt natt i natt, og jeg ønsker meg selv lykke til med tanke på at: Jakop skal sove hele natta, og at resten av huset snorker og snakker minst mulig.

Blogges

Ingen kommentarer: