18. mar. 2012

Caroline valgte å gå på skolen på fredagen, men stod opp når Jon gikk på jobb. Det var nok fordi ho trengte god tid til å dusje og sminke vekk forkjølelsen. Ho fikk det til, men tok med seg solbriller alikevel. Når skolen er ferdig i dag, tar ho bussen ut til Vanse. Regner med at ho kommer til å sove endel, men det gjør jo ikke noe, så blir ho i alle fall fortere frisk.
Jakop fikk klippet seg også på fredag. Vi hadde blitt enige om å klippe han kort. Eller i alle fall kortere sånn at vi fikk tatt krøllene som begynte å bli ganske så lange, men også slitte. Fikk litt vondt i magen da de lyse krøllene forsvant, men han ble veldig fin. Det var litt rart og se han med så kort hår, men man venner seg jo til det. Jonas ble veldig fornøyd.
Jonas var i fødselsdags selskap til en i klassen, og hadde kost seg kjempe mye.

Jeg hadde migrene så jeg gikk å la meg før ungene, men våknet i 5 tiden på morgenen av at Jakop hostet noe voldsomt. Var inne hos han en liten tur. Han begynte å få feber, men sov godt, så da fikk han bare sove. Det gjorde jeg også.
Jon skulle ut å trekke garn med Samal, så han stod opp i halv 7 tiden. Da fant Jonas ut av at det var på tide å stå opp, og kom snikenede ut av rommet til Caroline. Hvorfor er de ikke like ivrige til å stå opp i uka? Jakop sov til ca halv 9, og var sur som ei potte. Først ble han sint på Jonas når han ville inn på rommet, så ble han sur da Jonas ville ut. Det er jo sånn man må regne med:) Jakop gikk på litt under halv maskin i hele går, lørdagen, og hadde seg noen små lurer innimellom. Torill, Melissa og Lene var oppe en liten tur så Melissa og Jakop kunne få lekt litt, men det var ikke så mye fart i Jakop.
Jonas var i selskap i går også. Godt å se han trives så godt med guttene, at han faktisk ble furten da jeg kom for å hente han.
 Ellers hadde vi en stille og rolig lørdagskveld. Jakop var våken ett par ganger på kvelden. Den ene gangen kom ikke Jon ned igjen, og da jeg sjekket det ut hadde han sovnet i senga til Jonas. Etter at han vekket Jakop med snorking og snakking, og ikke våknet selv av Jakop som sutret, måtte jeg til slutt jage Jon ut. Kl 4 var siste gangen jeg var inne hos Jakop. Det var nok hostinga som gjorde at han våknet.

Nå er Jonas i Vigelands hallen på fotball cup, og skal spille sin første kamp. Jon er med han, og Jakop og jeg skal straks kjøre bort så vi får sett litt vi også. Gleder meg til å høre hvordan han har det, og hva han syntes :)
Blogges

Ingen kommentarer: