23. mar. 2012

Blomster gutten. Årets 1. løvetann, tatt for ca 3 uker siden
I dag tidlig forsvant alle barna ut av huset, for nå er endelig Jakop klar for barnehagen igjen. Jeg spurte han i dag når jeg vekket han om han skulle i barnehagen, og plutselig var han lys våken. Morgenen gikk kjempe bra i dag. Alle blide og fornøyde, ingen sure fjes, Utrolig deilig å starte dagen på den måten, og når det på toppen av det hele er det nydelige og varme været her ute, kan man jo ikke annet enn å smile. Siden jeg skulle hente Caroline tidlig på skolen i dag, fikk jeg ikke til å komme igang med noe fornuftig. Men når jeg hadde hentet jentene, fikk jeg gjort en del,satt ut tørkestativet , og hengt ut tøy for første gang i år. Kan faktisk ikke husket å ha tørket tøy ut så tidlig før. En gang må jo være den første. Jentene T & L & C  satt på ned til å skole da jeg skulle hente Jonas. Jentene gikk videre ned til Hamran, mens Jonas og jeg skulle til Alleen for å handle. Siden min hukommelse er minimal i dag, fikk vi handlet leverpostei, bleier og en is. Jeg fikk i alle fall noe. Visste det var ting jeg skulle ha, så vi gikk rundt i butikker for å se om jeg kunne komme på noe, men neida. Vi hentet Jakop på hjemveien, og det er så koselig å se hvordan de store i barnehagen vil leke med han, og hvor mye han selv koser seg.
Mopeden til Caroline begynte å dra dårligere og dårligere da ho kjørte hjem fra Vanse i går kveld, så da Jon kom fra jobb, satte vi mopeden i bilen min, og kjørte opp til Jan og Elisabeth. De fant ut at reima var helt ødelagt, så i morgen skal jeg rundt å se om jeg kan få tak i en ny. Satser på å få den på veien igjen i morgen. Ellers så koste vi oss der oppe som vi pleier. 6 unger som løper rundt blir man litt svimmel av. Spesielt hvis de løper rundt bena dine. De danet egnene lag siden de passet sammen i alder 2 og 2. De minste trenger man å passe på 100 % , de mellomste 75% og de eldste 98 %. Den som vil kan gjette, de som har ville gutter eller jenter, kommer til å nikke med hodet og tenke: "så sant, så sant", eller noe lignende :P
Nå har jeg bare en ting å si, og det er god natt

Blogges

Ingen kommentarer: