29. mar. 2012

Alle kom seg greit opp og ut døra i dag. Vi sov litt lenge, men ikke lenger enn at vi bare måtte skynde oss bitte lite.
Jakop var i fin form i dag tidlig, men da jeg hentet han i barnehagen, var det en veldig redusert gutt som møtte meg. Fikk i han ett par nudel strå, når vi kam hjem. Han var antagelig veldig feber sår i huden, for alle bevegelser og berøringer var Au. Han ville bare ligge i bodyen på et mykt "pusete" teppe, helt alene. Nåde den som nærmet seg. Ikke mye populært. I 18 tiden steg feberen veldig. Fikk han inn på badet for å skifte bleie og ta av bodyen. Etter litt kamp, gråting og hosting, fikk jeg det av. Da var han så varm at huden var blitt rød. Fikk vasket han med en litt kald klut, og det hjalp godt. Siden han var så varm, satte jeg han bare i fanget til nedkjøling. Bleia fikk bare vente. Etter en liten stund kviknet han til igjen, og ville faktisk ha en skive som han nesten spiste opp. Resten av kvelden satt han og koste seg, og små sov litt i sofaen. Da Jon kom hjem i 20 tiden, ville han se litt på traktorer på YouTube, før han la seg.

Jonas var på fotball trening i dag, og det er fortsatt helt topp. Han var litt bekymret for at Jakop var alvorlig syk, men fikk forklart han dette med feber og sykdom. Skjønner han godt for det var ikke mye med han. Han lå bare der, med øynene nesten helt igjen. Jonas var kjempe flink med leksene. Caroline gjorde matte lekse med han. Diktaten ble tatt før trening, og lesinga rett etter trening. En ting er sikkert. Jonas var kjempe glad når han skulle legge seg i dag, for han hadde fått lov til å sove på sofaen inne hos Caroline. Noe som må være noe av det beste han vet.

Caroline hadde fortsatt vondt i hodet da ho kom fra skolen, men med øynene igjen og litt migrene med. ble det i alle fall bedre. Ho føler seg litt uggen også. Satser på at ho kan slippe migrenen i morgen. Må hente ho tidlig på skolen, for ho skal en tur til optikeren for å se om ho ser dårligere enn når ho var der sist, og det er noen år siden. Blir spennende. Caroline har vært hjemme i hele ettermiddag og kveld, noe som er utrolig koselig. Er ikke så ofte lenger, så jeg nyter hvert minutt.
Er ikke sikker på om ho blir helt glad for dette bilde, men det er på tide å få tatt noen flere hverdags bilder av Caroline.
Resten av kvelden har gått stille for seg. Jon jobba overtid, så han var ikke hjemme før etter kl 20. Jonas la seg fint, og Jakop sovnet etter ca 5 ganger Mikkel Rev. Alle versa. Blir litt søvnig selv av bare en sang. Litt bedre når vi går igjennom alle de 6 faste sangene. Nå skal jeg se om jeg får vekket Jon som sover på sofaen, og så er det natt i natt. Har en mistanke om at jeg får senga alene i natt også.

Blogges
Ingen kommentarer: