12. feb. 2012

Shopping, skykdom og utforkjøring

Overskriften oppsumerer egentlig denne uka veldig godt, men kan jo si litt mere om det.
21. januar var Caroline, Jakop og jeg en tur i Kristiansand. Ikea og sørlandssenteret som vi pleier. Vi fikk kjøpt litt klær, fisk til guttene sitt aqvarium, lego til Jonas. Caroline kjøpte traktor til Jakop. Vi kikket også etter kjole til Caroline som ho skal ha på ballet. På Ikea fikk vi seng til Jonas og hyller til Jon, duftlys og noe annet små dill. Vi var ialle fall godt fornøyde når vi kom hjem.
Jonas koste seg hos Tante Liss og onkel Erik, og Jon var ute og fisket mens vi var avgårde.
Uka etter var Caroline hjemme fra skolen for ho var syk, og Jonas var syk på onsdagen. Caroline følte seg frisk torsdags kveld, så ho skulle på skolen dagen etter, men så langt kom ho ikke. På vei ned bakken ble bilen og jeg litt uenige om hvilken vei vi skulle. Jeg ville følge veien, men det ville ikke bilen. Den snudde tvert, og satte turen ut av veien. Det gikk fint. Vi stoppet med brøyte kanten midt under bilen. Caroline sliter med skuldra etter å ha brukt den som brekk jern for å åpne døra bak. Vi slapp i fra det med skrekken, og ett ødelagt handbrekk, heldigvis. Vi fant fort ut at Caroline og jeg hadde sagt hold fast da vi kjørte ut. Det er i alle fall det Jakop sier når vi skal kjøre ned bakken. Hold fast, au! sier han hver gang.

Ut her ville bilen
Takker Line som kjørte Jonas på skolen, og Jakop i barnehagen. Caroline var med, men satt på opp til meg igjen etterpå. Lindland maskin kom og dro bilen opp. Kjempe flott av de.Caroline ville ikke kjøre den svingen en gang til, så ho gikk ned igjen, hele bakken. Caroline og jeg kjørte ned til Liss og Erik, og koste oss der. Hentet Jonas på skolen når han var ferdig, og Jakop i barnehagen, så tok vi turen til Legen. Like greit og få det registrert, og skuldra til Caroline måtte undresøkes. Jon møtte oss hos Liss, og vi ble servert deilig middag. Jeg hadde ikke lyst å kjøre hjem, så det gjorde Jon. Det ble en stille helg.

Ingen kommentarer: