16. feb. 2012

Litt ut av veien liksom

Fredag 27. jan hadde bilen og jeg en liten diskusjon. Jeg ville følge veien helt rundt svingen og vidre ned bakken. Det ville ikke bilen. Bilen vant, og vi tok kurs rett  ut mot skråningen. Bilen stoppet med brøytekanten midt under bilen. Min dør gikk fint ann å åpne, og Caroline prøvde å sparke ut døra si, men den satt fast. Jeg merket bilen vippet litt, og skulle si til Caroline at ho kunne ta guttane ut døra mi siden den gikk opp. Caroline merket nok også at bilen vippet litt, for ho skvatt så fort bak, at jeg fortsatt ikke kan huske hvordan ho gjorde det. Bak er det skyve dør, så den er det ikke mulig og sparke helt opp. Den må dyttes ut og bakover. Når bilen heller litt fremover er døra ganske tung. Døra bak satt også fast, men Caroline ville ha guttane ut så fort som mulig. Ho tok fart og smalt løs døra med skuldra, holdt fast og dyttet døra opp og bakover med skuldra. Litt vanskelig og forklare teknikken. Det var en sånn, Du tror det ikke før du får se det, ting. Mens ho holdt døra oppe fikk ho ut Jonas og Jakop. Må si jeg er imponert, og stolt over hva ho gjorde og hvordan ho gjorde det. Da de hadde gått ut av bilen merket jeg at bilen tippet litt fremover igjen. Av en eller annen grunn fikk jeg tak i sekken til Jonas og gav den til Caroline. Jeg satte på håndbrekket, selv om jeg kjente at det ikke virket, men jeg holdt bremsen i bunn siden jeg ikke helt visste hvordan bilen stod, og hva som holdt den der.
Denne pinnen støttet bilen :)
Kom meg ut av bilen når Jonas og Jakop var trygt vekke fra bilen. Fant akebrett og teppe bak i bilen, som jeg tenkte de kunne sitte på, til jeg fikk noen til å hente de. Men Caroline satte Jakop på akebrettet med teppe over han, og Jonas på siden av seg, og så sa ho bare: Hade. Følger Jonas til skolen jeg. Så begynte ho å gå nedover bakken med begge guttene.
Jeg fikk tatt ett par telefoner. Line kom og ringte til Lindland for meg. De kom med en gang, og trakk bilen opp for meg. Det var litt nærvepirrende, for maskinen spant med kjettinger, og sklei bakover og mot bilen ett par ganger, men de klarte det. All ære til Lindland maskin, som stilte opp og hjalp til så fort. Takker også Line kjempe masse for hjelp til å ringe, og herlig hjelp til å levere guttene på skolen og i barnehagen :)

Ingen kommentarer: