17. feb. 2012

Glemte å nevne at Jakop var ganske syk noen dager rett før vi kjørte ut. Han bare spydde, klarte nesten ikke holde på noe, og det som ikke kom opp, kom ut i den andre enden som vann. Den ene dagen lå han rett ut på sofaen fra morgen til kveld. Han reiste seg 2 ganger da Albert kom med traktoren, og 1 gang prøvde han og ta ett par skritt, men orket ikke.
Dagen etter var han fortsatt veldig slapp, men da han spurte om vi kunne gå ut, var jeg rask til å ta på dress og andre nyttige ting. Jippi tenkte jeg, og håpte han kanskje vill få litt matlyst,og det gjorde han absolutt. Heldigvis var han mer eller mindre helt frisk på torsdags kvelden, så vi fant ut at han var klar for barnehagen på fredagen, akuratt som Caroline. Men som sagt kom vi ikke ned bakken, men Jakop kom segi alle fall i barnehagen. Caroline var på skolen på mandagen, men på tirsdagen var ho hjemme igjen pga smerter i skuldra.
Onsdagen var vi på legevakta, og tok røntken, hvis ho ikke blir god må ho nok ta MR. Ho fikk sykemelding ut uka, og beskjed om å holde armen i ro, og ikke løfte for tungt. Noe som Caroline ikke syntes er det letteste i verden, for da kan ho ikke løfte og bære på Jonas og Jakop.
Ellers ble Jon også syk denne uka, og endte på sofaen resten av uka. Sofaen var nærmere doen enn senga :) Caroline lå på den andre sofaen og syntes litt synd på seg selv. Uka etter ble heldigvis ganske "normal"

Ingen kommentarer: