5. jan. 2012

PØBEL


I dag har vært en koselig, men litt slitsom dag. Emma satt på med oss ned til skolen i dag, noe som er kos. Ho er ei herlig jente.
Jakop skulle egentlig ha vært i barnehagen i dag, men siden han var så snørrete hold jeg han hjemme. Hadde han vært i barnehagen, hadde de ikke fått gjort noe annet enn å tørke nesa hans. Desverre fant han ut at i dag skal vi gjøre mest mulig pøbel, og være mere aktiv enn noen gang. Kan vel trygt si at det er ikke mange minutter jeg har sitte i ro :) Det er jo litt gøy å se hvor mye han kan finne på. På 2 sekunder var han oppe på kjøkkenbordet. Tenkte jeg skulle se hva han hadde tenkt til. Han sparket vekk stolene, la seg på magen, og sklei ned på gulvet. Han dunket haka i bordkanten, sa au, også kom det: Meg mer. Men han godtok at han ikke fikk lov til å gjøre det en gang til. Heldigvis :) Han har stupt kråke i sofaen, prøvd å hoppe ned mellom sofaene med hodet først. Latet som om han skulle til å krabbe ut på bokhylla, da vi gikk opp trappa. Prøvd å lure meg med at han lukket grinda inn til rommet ordentlig, men satte den sånn at han bare kunne sparke den opp. Han ble ikke mye blid da jeg tok han på fersken. Han kasta banan etter Jonas, og prøvde å ta skiva hans etterpå. Heiv ut all såpe i dusjen. Bare for å nevne noe. Han pleier å være aktiv, og skjelden han er så mye "pøbel", så hva som gikk av han i dag, er ikke godt og si. Hadde egentlig regnet med at han skulle være tøtt og litt sutrete i dag siden han sov litt dårlig i natt, men kanskje han var overtrøtt i stedet. Satser på at han er tilbake til sitt "gamle" jeg i morgen. Jonas hadde bokstav diktat i lekse i dag. Gikk strålende. Var 2 bokstaver han måtte tenke bitte litt på, men ellers gikk det raskt. Veldig stolt over hvor fort han har lært, men har nok noe med lærerene å gjøre. Matte er han veldig flink til. Jonas har oppført seg nesten eksemplarisk i dag, bortsett fra noen minutter hvor han var utålmodig og rastløs.
Caroline tok bussen ut til Vanse og Jan Arve etter skolen. Ho tar bussen sammen med June. Ei veninne av meg og "tante" i barnehagen. Noe Caroline syntes er veldig kjekt. Da jeg skulle hente Caroline i kveld hadde det fryst på. Det har i det siste vært veldig fuktig i lufte, og dette sammen med frosten førte til at når jeg hadde fått opp dørene, ville de ikke lukke seg igjen. Måtte sette vifta på døra, men da gikk det greit. Speil is ned bakken så jeg var litt spent på bilen, men jeg bare nyter det, for bilen fungerer veldig godt på glatta.
Nå er det tid for røyk, og så i seng. Må nok litt tidlig opp og tine bilen i orgen tidlig :)
BLOGGES

Ingen kommentarer: