10. jan. 2012

Nå er helga over og mandagen er slutt. Vi har hatt en ganske stille og rolig helg. Caroline tok bussen til Vanse etter skolen på fredag, og dermed var det bare oss 4 igjen. På ettermiddagen begynte jeg å føle meg ganske uggen. Gikk og la meg i 18 tiden. Planen var og sove ett par timer, men det endte opp med at jeg våknet like før  kl 12 på lørdag formidag. 18 timer med søvn..... Trengte sikkert litt søvn :P
Jeg hadde litt feber da jeg våknet,  men det gikk over. Jon og Jonas kjørte avgårde på fyllinga med en henger med søppel. Godt med alt som kan kastes. Etterpå kjørte de opp til Jan i skogen. Jakop lå å sov da de gikk, men da han våknet, tok vi turen til Alleen for å kjøpe foret regndress. Fant endelig en som passet han. Når vi var ferdig i Alleen, kjørte vi også opp til Jan. Der holdt Jon og Jan på i garasjen, tror det er båt motoren de holder på med. Jonas, Alexander og Nicolai, var ut og lekte. Ikke helt fornøyde, for de ville gjerne inn, men de har ikke vondt av det. Jeg og Elisabeth koste oss inne med kaffe, the, Benjamin og Jakop. Etter en stund gikk vi 4 ut, og guttane kom inn. Jan tok alle ungene med på en liten kjøretur med firhjulingen. Tidligere på dagen da jeg skulle sette Jakop inn i bilen, slo ryggen seg vrang, og jeg gikk mere og mere krok bøyd utover ettermiddagen, så da Jakop og Benjamin brukte ventetiden på å klatre i stigen klarte jeg ikke å reise meg langt nok opp, så den som måtte klatre i stigen med Jakop, var Elisabet. Flott med gode venner. Da legge tiden for Jakop nærmet seg, satte vi kursen hjemover. Siden vi kjørte hver vår bil, fikk jeg i oppdrag og hente mat på Knøtten, mens Jon kjørte hjem med trollungene og gjorde Jakop klar for senga.
Utpå kvelden begynte jeg og bli dårlig igjen, så for å si det kort og greit, så ble jeg og doen veldig godt kjent den natta.

Søndagen gikk rolig for seg. Jeg hentet Caroline i 18 tiden. Hadde kommet meg såpass at jeg orket og kjøre. Ble ganske tidlig i seng på alle sammen. I dag stod alle opp ganske greit, ikke helt villige, men de gjorde det alikevel. Jakop var hjemme i dag, noe som er ganske deilig. Får litt tid alene med han også. Jonas, Jakop,Caroline og jeg var en tur i Alleen for å se etter boble dress til Jonas, og boble bukse til Caroline. Fant ingen vi likte, men fant ut at vi ser til lørdag når vi skal til Kristiansand.  Jan Arve var kommet da vi kom hjem, og etter middag gikk Caroline, Jonas og Jan Arve ut og ned til jordene for å ake. Det er ikke mange cm med snø, men nok til at det går, og når det begynte å fryse på fikk de jo bare bedre fart. Jon var ute for å fikse noe på bilen, så jeg kledde på Jakop og så gikk vi ut vi også. Det tok ikke mange minuttene før Jon fant frem kjelken. En liten tur ved huset, så fristet det sikkert med mere, for han kjørte videre ned bakken og ned til de andre. Jeg så bare noe lys fra lyktene og hørte stemmene, med da virket veldig fornøyde når de kom opp igjen. Etterpå slappet vi bare av.
Jakop er ganske utrolig når det gjelder søvn. Uansett og han sover eller ikke på dagen og hva vi finner på, er han utrolig seig når det gjelder å holde seg våken. Han vil gjerne legge seg, er ikke det som er problemet. Han vil bare ikke sove. Han synger, prater, roper, og det morsomste han vet er å tulle med Jonas hvis han har lagt seg eller er våken. I kveld orket ikke Jonas mere. Da det ble stille gikk Jon opp for å se som vi pleier, da hadde Jonas tatt Jakop ut av senga og hadde han på siden av seg i senga. Gjett hvem som lå som en engel og koste seg glugg ihjel. Jepp, Jakop. Jon la Jakop tilbake i senga si og Jonas fikk sove i vår ( i alle fall til vi skal legge oss). Da tok det ikke mange minuttene før han sovnet :)

Nå har de andre lagt seg, og det skal nok jeg også. Må bare " synde" litt, og ha en røyk først.

Blogges

Ingen kommentarer: