4. jan. 2012

Jakop vil!

De som kjenner Jakop vet at han kan være veldig sta, og har han satt seg i hodet at han vil en ting, klarer han det til slutt. Om det tar 1 forsøk eller 100 har ikke så mye å si. Den siste måneden har han stått "dobbelt". Vi har regnet med at han prøvde å stupe kråke, og da han endelig fikk det til, var det en som kom løpende. Se, se ropte han og løp ut i stua for å vise. Da han klarte det en gang til, kan jeg nesten ikke huske å ha sett han så stolt :)
Han har også "trent" på å komme ut av reisesenga, og har fått det til med hjelp av senga vår som har stått inntil. I jula fikk han det endelig til alene. Han var stolt, jeg var stolt men ikke glad. Det endte med at jeg måtte stå vakt ved senga til han sovna 2 netter på rad.
Han har prøvd seg på at han vil sove i Jonas sin seng når han skal legge seg, men det har han jo ikke fått lov til. Han hadde til i går ikke klart å komme ut av sprinkelsenga, men i går fikk han det til. Han la seg fint i senga med kosen og tutten, og sa natt i natt. I det jeg stod på toppen av trappa hørte jeg ett lite dunk, og gikk inn igjen på rommet. Der holdt han på å reire seg i senga til Jonas. Løftet vekk dyna, la seg godt til rette på puta med tutt og kos, og tok dyna over seg igjen. Da han så jeg stod der, smilte han bare og sa: Blinke, blinke. Noe som betyr at jeg skal synge blinke, blinke stjerne lill :) Jeg tenkte jeg skulle se hvor lenge han gadd å ligge der før han ville leke, men det endte opp med at han sovnet. Vi måtte selvfølgelig legge han i senga hans når Jonas skulle legge seg, noe Jonas ikke var enig i. Han syntes det var en god ide at de kunne sove sammen. Nope.
I dag kom Caroline hjem fra Vanse, noe Jonas syntes var kjempe topp, helt til han skjønte at han måtte vente med å spille Jack Sparrow på Wii med meg, men han overlevde det. Jakop hadde sin første dag i barnehagen etter ferien, og var veldig fornøyd da jeg hentet han.
Jan Arve og jeg lagde pizza. Skulle egentlig spise i 18 tiden, men siden jeg glemte å kjøpe ost, ble det litt senere.
Jon jobbet overtid i dag, så han kom hjem rett etter vi var ferdig med å spise.
I morgen har Caroline og Jonas 1. skoledag etter ferien, skal bli gøy og se hvordan det går. Caroline fyller også 16 år i morgen. Ho har fått pircing i gave av Jan Arve, og vi skal til Farsund på Sjå å få kløpt deg, for å ordne det i morgen. Lurer på hvordan det går :)
Nå sitter jeg og hører på stormen "Emil" som romsterer rundt på utsiden. Egentlig litt koselig, men håper selvfølgelig at det ikke blir mange eller store skader rundt om langs kysten.
BLOGGES

Ingen kommentarer: