16. jan. 2012

I dag var Jonas hjemme fra skolen. Han har hatt en del vondt i magen i det siste,  og med litt stort inntak av melk og melkeprodukter i helgen, fikk han veldig vondt. Når han var mindre, hadde vi ca 2 ganger i året hvor han holdt seg helt vekke fra melk og melkeprodukter i 2-3 uker. Det holdt han fin i magen. Nå drikker han laktose redusert melk, og må velge ost eller yoghurt.
I dag lurte han på om ikke vi kunne ta en sånn periode igjen. Han merker det nok selv når det blir for mye mat med laktose. Så da var det bare å kjøpe inn smør og ett par andre ting som er melke fritt eller laktose redusert.

Jeg kjørte Caroline til Vanse i dag, siden det var noe galt med eksosen på bilen til Jan Arve. Det er nok ikke lenge til ho er hjemme igjen. En ting er helt utrolig flott. Det er ekstremt sjelden Caroline protesterer på inne tid. Uansett om det er ukedag eller helg. Det hender ho prøver seg på forslag i helgene, men ikke noe tull når ho får en tid. Hjemme på tia er ho også.

Jakop arvet Reidun sin gå-bil i går, og elsker den. Har brukt Melissa sin når vi har vært der nede, så han så kjempe godt fornøyd ut. Tenkte det kanskje ble litt liten plass her, men han bruker hver cm han finner, eller klarer å "rydde"  frem.
I dag fikk jeg sett noen måter og kjøre bilen på, og kan si at jeg aldre har sett noe lignende som jeg kan huske. Er nok mange varianter av kjøremåter på gå-biler :)
 Jonas kjørte stort sett fint. Som regel fort og med mye kræsing, men ikke mye akrobatikk, sånn som Jakop holder på med. Kan kanskje ha noe med vekta å gjøre. Jonas var en kraftig plugg, med lite sprett, mens Jakop er en liten spirrevipp med masse sprett og fart.
Det første bilde er Jonas på sin gå-bil.  De to andre er av Jakop, men det var sikkert ikke vanskelig å skjønne.
Å beskrive Jakop sine får jeg nesten ikke til, derfor har jeg heller lagt ved bildene som dere kanskje kan se. Nå nærmer det seg natta, så får begynne å gjøre meg ferdig med ting :D


Blogges

Ingen kommentarer: