21. jan. 2012

I dag har vært en stille og rolig dag. Jonas ble med en klasse kammerat hjem etter skolen, og skulle hentes når jeg hentet Jakop. Caroline hadde time hos Linda etter skolen og var ferdig der halv 4. Hentet Caroline, kjørte ned til Runes Dekk service på Kvavik, og kjøpte hvit grus til det lille aqvariummet som guttene skal ha på rommet. De hadde fått inn noen nye fisk der: "Snabel" fisk, og disse fiskene som spiser død hud. Hvis de ikke har "snabel" fisk i Kristiansand, må jeg nok ned der en tur på mandag. Etterpå kjørte vi for å hente Jakop i barnehagen, før vi plukket opp Jonas på vei hjem. Jakop og jeg tok en tur på butikken etterpå, for mat må man ha.
Jon kom litt senere hjem enn vanlig, for han var ute med båten og satte garn som de skal trekke om noen timer.
Caroline stakk ut til Vanse i dag også. Jakop la seg fint i dag, og siden Jon sovnet på sofaen rett etterpå, var det jeg og Jonas som koste oss, snakka og så på tv. Jeg har fått sansen for en serie på Diseny Channel som heter: Pair off kings. Helt utrolig at det går ann. Prøver å skylde på Jonas, men det går dårlig når han sitter å holder på med andre ting.
Caroline kom hjem i halv 2 tiden.
I morgen stikker Caroline, Jakop og jeg til Kristiansand, Jon tar en tur i båten for å trekke garn, og Jonas skal kose seg hos tante Liss, onkel Erik. Er ikke sikker på om Natalie er hjemme, men er ho det, kommer han til å kose seg med henne også.
BLOGGES

Ingen kommentarer: