15. jan. 2012

Denne uken har det egentlig ikke skjedd særlig mye.
Jonas har sovet på sofaen inne hos Caroline, og er kjempe fornøyd med det. Er vel nesten som dagens høyde punkt når han får klarsignal av Caroline til å gå å legge seg der.
Når Jonas skal gjøre lekser, er Jakop veldig rask til å klatre opp på stolen til Jonas. Han må jo gjøre lekser han også. Han er absolutt ikke fornøyd når han må opp i sin stol, men når Jonas finner ark og fargeblyanter, og han får låne viskelæret, er alt i orden igjen.
På fredagen hadde Jan Arve oppkjøring, og han stod med glans. En feil. Godt gjort. Caroline og Mariel gikk til Alleen i 5 tiden. Ganske stolt av Caroline, spesielt siden ho ikke virket noe støl dagen etterpå. Senere på kvelden var Caroline på kino med Mariel. Det var "The girl with the dragon tatoo", og de var veldig godt fornøyd med filmen. Jan Arve hentet Mariel senere på kvelden.
Siden Jan Arve skulle jobbe på lørdagen, kom han ikke før utpå ettermiddagen. Sliten som han var sovnet han, og da det var på tide med middag, var det helt umulig å vekke han. Han våknet i det vi var ferdig med å spise. Jeg var fast bestemt på at han skulle spise, men Caroline mente jeg ikke fikk det til, men jo. Sa bare at hvis han ikke spiste, fikk ikke Caroline lov til å være med ut, og dermed spiste han godt. Da Jon skulle ha siste røyken, ble han plutselig helt stille, og så kom det: Jeg føler meg gammel. Her sitter jeg 38 år gammel, og så blir datteren min kjørt! hjem av typen! " Hvor det kom fra, vet jeg ikke, men han så ganske fortumlet ut. 
I dag på formiddagen var vi borte hos Line og Albert. Kjempe koselig, men desverre altfor sjelden. Jakop "kjørte" traktor sin bort.
I dag hadde Abelone fødselsdag, og vi var nede på kake og kaffe. Like godt som alltid. Da vi hadde vært der en stund satte Jakop seg godt til rette hos Liss. Ho lurte på om han var trøtt, og svaret kom veldig kontant, nei. Da jeg spurte om han ville ha tutt og kos, svarte han, ja. Liss spurte om han ville kose senga, og det ville han også. Etter noen minutter kom han bort til meg og sa: Mamma, broomme og natte." spurte om han ville kjøre hjem og legge seg, svarte han ja :) Egentlig ikke vanskelig å forstå hva han mente, men må jo spørre for å være sikker.

Ingen kommentarer: