12. des. 2011

For liten tid eller bare vimsete :D


Begynner stadig vekk på nytt innlegg, men så kommer det ett eller annet i veien så jeg ikke blir ferdig. Det skjer stadig vekk noe her, men det er vel sånn det er med 3 aktive barn. I det siste har jeg fått byttet rundt på rommene til ungene, og det fungerer fint. Caroline har fått stua nede, og guttane har fått Caroline sitt oppe, så nå har endelig Jakop flyttet ut av vårt soverom. Jonas og Jakop sover sammen, noe som fungerer bedre enn jeg trodde :)

I det siste har vi vært innom de fleste vær typene. Vi har hatt storm, regn, sol, mildvær og kuldegrader, snø, haggel og nå er vi tilbake til regn. Det var ett par dager det var veldig glatt i bakken, men da merket jeg fort fordelen med syncro.
Ellers har vi pyntet til jul, og hengt opp julestjerner i vinduene, og satt opp de 7 armede lysestakene.
Nå mangler vi bare noen røde jule lys og kulelys. Tenker på det vær gang  jeg skal gå i butikken, men når jeg kommer hjem, har jeg glemt de. Caroline sørger over Jan Arve som har reist på ferie, men hadde ikke ventet annet. Jonas er litt irritert over alt snakket om Jesus og Gud nå i jula for han har bestemt seg for å ikke tro. Ikke mye vi kan gjøre med det, men han deltar med alt som har med dette og gjøre alikevel. Jakop går rundt og synger, alt i fra bæ,bæ lille lam, til glade jul. Ikke at man skjønner så mange av ordene, men han har i alle fall melodien inne.

I dag skal vi på juleavsluttning med barnehagen. Gleder oss :) Var litt rart i fjor og ikke være med, etter 5 år før det. Jakop skal selvfølgelig være sau, og det blir spennende og se hvordan det går. På torsdag skal skolen til Jonas ha juleavsluttning. Gleder oss til og se hva slags underholdning det blir. Det eneste jeg sytes var litt rart var at vi må betale for å komme inn. men men. men jeg skal se Jonas, så da får det bare være sånn.
Var til kontroll med Jakop for snart 2 uker siden. Han hadde vokst 1cm og gått fra 9570gr, til 9720, fra august til september. Men fra da til nå hadde han vokst 2 cm til, men veide det samme som i august. Skal til legen på onsdag, og ta blodprøver, og ny vekt kontroll på fredag. Skal bli spennende og se om han har lagt på seg igjen. Ellers er han fortsatt i godt humør, og full i ramp. Han mener visst på at hvis han bare sier unskyld etterpå, kan han gjøre det igjen. Gjett hvem som blir kjempe fornærmet hvis vi må snakke litt hardt til han for å få han til å slutte. Jepp, det er jakop det. Ellers er han veldig flink til å finne ut hva som irriterer forskjelige personer. :(

Nå har jeg vært og hentet Jonas på skolen. Kos og ha han hjemme tidlig noen dager i uken.

Blogges

1 kommentar:

arnemarit sa...

koselig å følge litt med på åssen dykke he det! bjarne johan snakke fortsatt mye om jonas, kanskje me kan låne han ei helg?