21. nov. 2011

JONAS OG JAKOP GJØR LEKSER

I dag var på en måte en lat dag, samtidig som vi alle gjorde noe.
Jon og Jonas var hos Jan og fam. på Vigeland. Der prøvde Jon og få start på båtmotoren, noe som ikke gikk, siden batteriet i bilen var for lite, så nå må batteriet fra båten opp :) Caroline fikk kjøpt seg moped hjelm og hansker i går, så ho og Jan Arve tok seg en liten trenings tur opp mot Jovannet.
Jakop og jeg gikk oss en liten tur. Jakop gikk bort til Line og de for han skulle lete etter Albert. Lurer på om han skulle vise Albert den nye traktoren sin, for han viste meg den hver gang han sa navnet til Albert :D
 På kvelden når alle var kommet hjem, var vi nede hos Torill og Martin. Melissa blir 1 år i morgen ( 21. nov) og vi fikk servert deilig sjokolade kake og muffens. Jakop fikk tak i kakaspaden og prøvd og skjære ett stykke til seg selv. Resultatet ble i stedet, at det så ut som om noen hadde gått til angrep på den. Jonas lekte ta meg leken med Melissa. Ho krabba for livet for å komme til han, og ble like forfjamsa hver gang ho nesten var kommet bort til Jonas, for da hylte han og forsvant. Ganske stilig å se på.

Ellers alt i alt en fin dag :)

blogges

Ingen kommentarer: