25. feb. 2011

 På onsdag var det egentlig ikke mye som skjedde. Jon skulle avgårde for å hjelpe en kamerat i Mandal, men da han kom på 7/11 på morningen, ble han anbefalt å holde seg hjemme med mindre han var nødt til å kjøre. Jon reiste hjem og tok ungene på skolen. Deilig.

Torsdag skulle Jonas på øyekontroll i Kristiansand, men pga føret og lastebiler snudde vi og kjørte hjem igjen. Vi slappet av og koste oss. Tannfeen jobbet hardt den dagen. Endelig kom framm tanna (oppe) til jakop ordentlig igjennom og ut i friluft. Samtidig ruglet Jonas så mye på framtanna si, at da han skulle ta en bit av skiva si, datt den ut. Det endte med at vi hadde en lettet og stolt, tannløs gutt her.
Caroline gikk rett opp til Jan Ove etter skolen, så da ble det ingen henting på skolen denne dagen. På ettermiddagen Begynte Jon å gjøre i stand bilen. Dvs: Måke frem takboksen, sette den fast, rydde bilen for verktøy og bytte rundt på barnesetene. Han skal prøve å få fikset bilen min i vinterferien, så vi tar bilen til Jon denne gangen. Han peilet også olja siden bilen bruker endel olje. Får sjekke før vi reiser fra Osen, når vi skal hjem igjen.

Nå skal jeg pakke ferdig, før jeg henter Jonas på skolen. Så kjører vi hjemom for å skifte eventuelle våte klær. Så må Jonas finne leker og filmer han skal ha med.
Vi blogges.

1 kommentar:

Hilde og Kåre sa...

God påske vennen :D
HAr noe til deg på bloggen min :)

Stor klem :)